Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.44

Superbet

Meci tare pe Stadio Via Del Mare, acolo unde echipa gazda Lecce, primeste vizita Sampdoriei intr-un meci cu miza mare pentru subsolul clasamentului. Niciuna din echipe n-a reusit sa stranga puncte de la reluarea campionatului, e drept, echipele pe care le-au intalnit fiind Inter, Juventus, Milan sau Roma. Asadar este un moment bun pentru ambele echipe sa se ambitioneze si sa obtina primele puncte. Lecce este pe 18 puncte, in timp ce oaspetii se afla pe 16 avand 1 punct mai mult. Sampdoria a reusit sa marcheze de fiecare data de la reluarea campionatului, desi printre adversari s-a aflat Inter sau Roma. Lecce a marcat si ea in meciul de pe teren propriu cu Milan, insa a pierdut 4-0 la Torino, cu Juventus, jucand ce-i drept in 10 oameni inca din prima repriza. Ultimele 11 intalniri directe s-au incheiat cu cel putin 3 goluri sau cu goluri in ambele porti. Amandoua au nevoie de puncte ca de aer si ma astept sa vedem goluri.

Sporting este pe val de la reluarea campionatului cu 3 victorii si 1 egal si cauta sa-si consolideze pozitia a-3-a. Punctele de astazi sunt cu atat mai importante cu cat in ultimele 5 etape ramase dupa acest meci, gazdele au 2 deplari infernale, la Porto si Benfica. Oaspetii de astazi au 3 infrangeri si o victorie de la reluare si grijile retrogradarii au inceput sa apara, Portimonense aflandu-se la 6 lungimi distanta. Sporting a castigat 7 din ultimele 8 meciuri directe si 9 din ultimele 11 din postura de gazde. Pentru siguranta, gazdele castiga oricare repriza.

cota2.ro

Inter isi simte amenintat locul 3 si are nevoie de toate cele 3 puncte in aceasta seara. Nerazurii practica totusi un joc destul de inconstant si o pot comite oricand. Brescia se indreapta cu pasi repezi spre Serie B si nu cred ca mai viseaza la salvare . Ritmul de joc este mult mai intens, cu meciuri din 3 in 3 zile, jucatorii nu forteaza mai mult decat trebuie si ma astept ca Inter sa-si dozeze energia dupa ce va prelua conducerea.In cele 19 confruntri dintre cele doua, Inter a reusit o singura data sa depaseasca borna de 3 goluri marcare. Inter 0-3 goluri


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lecce vs Sampdoria
Pronostic:
GGsau3+
Cota
1.35
Sporting vs Gil Vicente
Pronostic:
I1sauII1
Cota
1.38
Inter vs Brescia
Pronostic:
Total goluri gazde G0-3 goluri
Cota
1.31
Cota finala: 2.44
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro