Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 13.51

Superbet

Atalanta - Napoli - Duel foarte interesant in Serie A, acolo unde doua dintre cele mai in forma echipe se intalnesc. Atalanta si Napoli au propus mereu goluri pe tabela de marcaj, iar ultimele aparitii ale celor doua promit un duel al naibii de atractiv. Ma astept la reusite azi, asadar am ales un pariu pe goluri.

Werder Bremen - Heidenheim - Werder e clar favorita in acest duel si in acest baraj. Nu stiu cat a crezut Heidenheim ca o sa ajunga in acest punct, avand in vedere ca adversara directa i-a fost Hamburg. Oricum, eu personal nu prea ii dau sanse divizionarei secunde si cred ca Werder se poate impune clar astazi!

cota2.ro

Viitorul Constanta - Dinamo Bucuresti - Gluma, gluma dar Dinamo cam tremura pentru ramanerea in prima liga, iar duelul de astazi nu e simplu deloc. Cu infrangeri pe linie in ultimele partide, trupa lui Adi Mihalcea nu-si permite pasi gresiti. In ultimele doua meciuri directe de la Ovidiu, Dinamo a incasat numai putin de 9 goluri de la Viitorul. Merg si azi pe cel putin doua reusite a trupei lui Hagi.

Real Madrid - Getafe - ”Galacticii” depind de ei daca vor sa cucereasca titlul in acest sezon. Cu un punct avans si cu un meci in minus fata de ”catalani”, Real Madrid are prima sansa la trofeu. Getafe trage pentru un loc de Europa League, insa sunt multe echipe care lupta pentru acest obiectiv. Real e echipa mai buna si cred ca o sa se impuna astazi.

Real Sociedad - Espanyol - Mai sunt doar cateva etape pana la finalul campionatului, iar Sociedad trage la cupele europene, in timp ce Espanyol spera sa nu retrogradeze, lucru greu de imaginat. Sociedad nu poate conta pe cativa jucatori importanti si azi cred ca vor avea putin de tras. Consider insa ca gazdele se pot impune in fata unei echipe demoralizate si condamnate, dupa parerea mea.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Napoli
Pronostic:
GG3+ (Ambele marcheaza si peste 2.5 goluri)
Cota
1.70
Werder Bremen vs Heidenheim
Pronostic:
1&G2+ (Gazdele castiga si marcheaza minim doua goluri)
Cota
1.73
Viitorul Constanta vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)
Cota
1.75
Real Madrid vs Getafe
Pronostic:
1&G2+ (Gazdele castiga si marcheaza minim doua goluri)
Cota
1.63
Real Sociedad vs Espanyol
Pronostic:
I1sauII1 (Gazdele castiga minim o repriza)
Cota
1.61
Cota finala: 13.51
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro