Ponturi Pariuri Fotbal Turris Turnu Măgurele vs FC Argeș

BETFAIR SPORTSBOOK

Play-off-ul din Liga 2 începe cu meciul dintre Turris Turnu Măgurele și FC Argeș, astăzi, de la ora 17:00.


cota2.ro

Pandemia de coronavirus a dus la schimbarea sistemului competițional în Liga 2. Primele 6 clasate se vor înfrunta într-un play-off în care s-au înjumătățit punctele. Rămâne de văzut cum se va finaliza, primele cazuri de Covid-19 fiind deja confirmate la Petrolul, iar meciurile echipei amânate momentan. În fine, asta e altă poveste.


Prima filă se scrie între Turris și Argeș. Gazdele au fost cele mai dezavantajate de decizia Federației, formația din Măgurele disputând un meci mai puțin din sezonul regulat față de celelalte echipe din play-off. Cu toate astea, Turris începe de pe locul 3, cu 20 de puncte, la fel ca CS Mioveni, ocupanta locului secund. Avantajul formației aflate sub influența fiului lui Liviu Dragnea se numește Erik Lincar. Antrenorul care a dus echipa pe primul loc în startul sezonului a revenit la echipă și e neînvins în anul calendaristic 2020. Singurul amical disputat înainte de reluarea competiției a fost contra Rapidului, pierdut cu 4-1.


Click AICI și încasează bonusul de bun venit la Betfair în valoare de 500 de Lei


FC Argeș este neînvinsă în ultimele 13 meciuri oficiale. Piteștenii au câștigat și meciul test din pauză, contra celor de la FC U Craiova, cu 3-1, dar nu se simt ideal în deplasare. Au pierdut 3 meciuri în sezonul regulat, deși au jucat pe terenul unei singure echipe calificate în play-off, CS Mioveni. Au cedat acolo cu 2-0. 


Cele două formații s-au întâlnit o singură dată într-un meci oficial, în turul sezonului regulat. FC Argeș a câștigat cu 3-2 un meci spectaculos, printr-un gol marcat în prelungiri.


Detalii interesante despre înfruntarea Turris - FC Argeș:


  • 36 de goluri a marcat Turris în acest sezon, al doilea atac după cel al liderului UTA. Argeș a punctat de 34 de ori
  • 2,8 goluri s-au marcat în medie în meciurile în care a fost implicată Turris (a treia medie din Ligă). 2,6 goluri/meci s-au înscris în duelurile lui FC Argeș
  • 0 înfrângeri are Turris pe teren propriu, cu un golaveraj de invidiat, 21-9
  • 4 victorii are FC Argeș în deplasare, cu un golaveraj total de 14-11
  • Turris a marcat în fiecare meci jucat pe teren propriu în acest sezon
  • 14 goluri a înscris Albert Voinea, atacantul lui Turris, golgeterul ligii secunde


Cred că vom avea un meci agreabil în debutul play-off-ului și că Turris va rămâne fără eșec pe teren propriu Aleg un pariu combinat, 1X Turris și peste 1,5 goluri marcate în meci, la o cotă de @1,91 pe Betfair Sportsbook.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Turris Turnu Măgurele vs FC Argeș
Pronostic:
1X & Peste1.5 goluri
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro