Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.61

BETANO

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

Manchester United are o serie de excepție, cu 15 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. În acest interval a ajuns pe locul 5, la două puncte de locurile de Liga Campionilor, iar astăzi are un adversar complet prăbușit. Bournemouth a pierdut toate cele 4 meciuri jucate de la reluarea Premier League și e penultima în clasament.

cota2.ro


Solskjaer poate miza pe formula standard din ultima perioadă, cu cvartetul Pogba-Bruno Fernandes-Rashford-Martial. De cealaltă parte, Eddie Howe, unul dintre cei mai apreciați antrenori britanici, nu se poate baza pe 3 oameni de bază, Daniel, Francis și golgeterul Callum Wilson.


Voi miza pe un pariu combinat, victorie Manchester United și peste 1,5 goluri marcate în meci, la o cotă de @1,38 pe Betano.


---------------------------

Wolverhampton e aproape de o performanță mare, calificarea în grupele Ligii Campionilor. „Lupii” au ajuns la doar două puncte în spatele lui Chelsea, ocupanta locului 4, datorită seriei imaculate pe care o au de la reluarea competiției. Au câștigat toate cele 3 meciuri fără să primească vreun gol.


Arsenal e departe, pe 8, la 6 puncte în spatele gazdelor de astăzi și cu un program infernal în finalul sezonului, când întâlnește Liverpool, Leicester și Tottenham. Poziția din clasament a „tunarilor” e cauzată în primul rând de prestațiile din deplasare, unde au câștigat doar 3 meciuri din cele 16 jucate.


Nuno Espirito Santo e norocos și are la dispoziție întreg lotul, în timp ce Arteta nu se poate baza pe Leno, portarul titular, pe fundașii Chambers și Pablo Mari, și pe fotbaliștii ofensivi Mesut Ozil și Martinelli.


Wolves nu se va mai întâlni curând cu o astfel de ipostază, să adulmece Liga Campionilor, așa că nu are voie să piardă cu Arsenal. Pariul meu e 1X, la o cotă de @1,33 pe Betano.


---------------


Chelsea a comis-o etapa trecută, pe terenul lui West Ham, scor 2-3, și tremură pentru locurile de Liga Campionilor. Calculele sunt simple. Lampard nu își permite să se încurce cu Watford, formație aflată în degringoladă, la un punct deasupra liniei retrogradării. Toate datele statistice indică victoria „albaștrilor”, care în ultimele 3 meciuri jucate acasă în campionat au învins Tottenham, Everton și Man. City. Watford în deplasare a marcat doar 11 goluri în 16 meciuri și a strâns 10 puncte.


Deși lista absenților pare serioasă, singurul care ar fi putut să apară în primul 11 al lui Lampard este fundașul central Tomori. De cealaltă parte, de la Watford lipsește Gerard Deulofeu, cel mai activ fotbalist în acest sezon, cu 4 goluri și 5 pase decisive.


Cred că Chelsea va câștiga partida, la o cotă de @1,47 pe Betano.


Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!


--------------------


Lazio a rămas singurele ghimpe din coasta liderului Juventus, la 4 puncte distanță, cu un meci direct rămas de disputat. Adversara de astăzi este AC Milan, echipă aflată pe locul 7 și care are cu 25 de puncte mai puțin decât trupa lui Inzaghi.


Lazio nu a pierdut niciun meci pe teren propriu sezonul ăsta și are un goleveraj înspăimântător pentru rivale, 41-11. Milan nu o duce chiar bine în deplasare, unde a câștigat 7 partide din 15 și are goleveraj negativ, 21-22.


Simone Inzaghi are însă probleme mari de efectiv înaintea duelului cu Milan. Lucas Leiva, Luis Felipe și căpitanul Lulic sunt accidentații de lungă durată, dar lor li se adaugă lovitua lui Marusic și suspendările primilor doi golgeteri ai formației, Ciro Immobile și Felipe Caicedo. Și oaspeții au două absențe de marcă, Castillejo și Musacchio.


Cu toate absențele, Lazio pornește ca favorită și nu cred că poate să piardă pe Olimpico. Merg pe un 1X, la cotă de @1.36 pe Betano.


----------------------


Ultima etapă din liga a treia germană e una palpitantă. 3 formații luptă pentru cele două locuri care asigură promovarea directă. Wurzburger Kickers pornește de pe locul 3, cu două puncte în spatele lui Bayern II și la unul în spatele lui Brauschweig. Așadar e obligată să câștige și să aștepte un miracol în meciurile rivalelor.


Adversara lui Wurzburger este Hallescher, ocupanta locului 15, salvată matematic de la retrogradare, o echipă cu o defensivă permisivă, care a încasat 64 de goluri sezonul ăsta. Gazdele s-au impus în ultimele 4 partide jucate acasă, perioadă în care au avut o medie de 3 goluri marcate. Alt argument pentru un triumf lejer este meciul tur, câștigat la Hallescher cu 5-2.


Mizez pe o victorie a lui Wurzburger Kickers, la o cotă de @1,53 pe Betano.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Man United vs Bournemouth
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
1.38
Wolverhampton vs Arsenal
Pronostic:
1X
Cota
1.33
Chelsea vs Watford
Pronostic:
1
Cota
1.47
Lazio vs AC Milan
Pronostic:
1X
Cota
1.36
Wurzburg Kickers vs Hallescher
Pronostic:
1
Cota
1.53
Cota finala: 5.61
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro