Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.38

BETANO

St Gallen primește vizita penultimei clasate, Sion, într-un meci în care sigura varianta pentru gazde este victoria. Pentru a-și păstra șansele la primul titlu după 20 de ani, gazdele sunt obligate sa-si asigure cele 3 puncte, urmăritoarea directă, Young Boys fiind la doar 2 lungimi în spate. De la reluare, gazdele au făcut un singur pas greșit în 6 meciuri, surprinzatorul 0-4 de pe teren propriu cu Zurich, în timp ce Sion a scos 2 puncte din 5 meciuri. St Gallen s-a impus în ultimele 4 întâlniri directe, cea mai recentă fiind pe 20.06 și deși are câțiva jucători importanți accidentați cred ca vor pleca cu toate punctele în aceasta seara.

Sampdoria și Spal se întâlnesc într-un meci cu miza în subsolul clasamentului. Gazdele au luat o gura de aer după victoria din etapa trecută și se afla la 4 puncte de prima echipă aflata sub linie, Lecce, având de jucat și meciul din această seară. Este așadar un prilej bun de a se îndepărta de subsolul clasamentului și a nu avea mari emoții pe final de campionat. Spal se afla la 7 puncte de Genoa, prima deasupra linie și încă speră la salvare. Ma aștept la un meci dinamic, pe contre, în care sa avem cel puțin 9 cornere, asa cum s-a întâmplat în 5 din cele 6 întâlnire de pana acum între cele doua.

cota2.ro

Porto se poate distanta la 6 puncte de Benfica, cu 4 etape ramase de jucat. Cele 3 puncte sunt cu atât mai importante cu cât dragonii mai au de jucat în ultimele 4 etape acasă cu Sporting, si în deplasare la Braga, echipe cu pretenții în campionat spre deosebire de adversarul din această seară. Porto pare sa si fi revenit după un început mai ezitant și cele 4 victorii din ultimele 5 întâlniri directe stau mărturie ca sunt șanse mari ca toate punctele să le revină gazdelor în această seară.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
St Gallen vs Sion
Pronostic:
1
Cota
1.50
Sampdoria vs Spal
Pronostic:
P 8,5 cornere
Cota
1.30
Porto vs Belenenses
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 2.38
Profit: 13.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro