Ponturi Pariuri Fotbal Athletic Bilbao vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Athletic Bilbao și Real Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00, în runda cu numărul 34 din La Liga.


cota2.ro

Real are astăzi cel mai greu test din drumul spre titlu în Spania. Cu 5 etape rămase de disputat, avansul madrilenilor față de rivala Barcelona este de 4 puncte. Dacă scapă cu bine de pe San Mames, Zidane poate deja sărbători. Însă va fi tare dificil. Bilbao are un sezon bun, construit pe o organizare excelentă din punct de vedere defensiv. Bascii au primit doar 28 de goluri în acest sezon, a treia cea mai bună apărare după cele ale lui Real și Atletico.


Niște exemple care să susțină argumentul. Bilbao a jucat de două ori pe teren propriu contra Barcelonei, în Cupă și în Campionat, și de fiecare dată s-a impus fără să primească gol, 1-0. Apărarea greu de penetrat și-a făcut treaba și pe Santiago Bernabeu, în turul cu Real Madrid, când s-a terminat 0-0.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Zinedine Zidane a dus eficacitatea la rang de artă în al doilea mandat. De 33 de ani formația din Madrid n-a mai fost lider în La Liga, în acest momentul al sezonului, cu atât de puține goluri marcate, 61. În deplasare, „galacticii” au înscris în medie 1,56 goluri/meci. Pentru meciul de la Bilbao, antrenorul francez nu se poate baza pe două piese grele, Varane și Hazard.


Alte statistici interesante despre Bilbao - Real Madrid:


  • 9 goluri a primit Bilbao pe teren propriu în accest sezon, cea mai bună defensivă din acest punct de vedere
  • 11 goluri a primit Real Madrid în deplasare, lider la acest capitol
  • 0 goluri a primit Real în ultimele 3 meciuri jucate (2-0 cu Mallorca, 1-0 cu Espanyol, 1-0 cu Getafe)
  • 2 goluri/meci se marchează, în medie, în duelurile în care e implicată Bilbao
  • 17 meciuri fără gol primit are Real Madrid sezonul ăsta


Avansul Realului față de Barcelona îi permite lui Zidane să nu forțeze și să se mulțumească și cu un rezultat de egalitate pe San Mames. Ar însemna că își permite încă o remiză în ultimele 4 meciuri, asta în condițiile în care trupa condusă de Messi câștigă tot. Cum San Mames e o adevărată fortăreață, mizez pe un meci cu puține goluri, sub 2,5, la o cotă de @1,77 pe Betfair Exchange

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Athletic Bilbao vs Real Madrid
Pronostic:
SUB 2.5 goluri
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 7.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro