Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.48

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, biletul zilei de astăzi e format din meciuri importante din Europa. Avem barajul de promovare/retrogradare în Bundesliga, dar și o dispută din La Liga.


cota2.ro

Werder încheie astăzi un sezon foarte greu, în care s-a salvat de la retrogradarea directă în ultima etapă și în care trebuie să treacă de Heidenheim pentru a rămâne în Bundesliga. Alb-verzii au dominat meciul tur, au avut o posesie de 67%, și-au creat ocazii de a marca, însă nu l-au putut învinge pe Kevin Muller. De cealaltă parte, Heidenheim n-a avut niciun șut pe poarta adversă, iar prăpastia dintre Bundesliga și 2. Bundesliga pare să fie destul de mare.


Lupta pentru un loc în top 4 în La Liga se poate încheia azi. Atletico a trecut de Mallorca, 3-0, a ajuns la 62 de puncte, iar Villarreal a pierdut 1-4 cu Barca și a rămas la 54. Sevilla poate ajunge la 60 de puncte dacă învinge astăzi pe Eibar, o formație aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, dar fără a fi neapărat în pericol, deoarece diferența dintre echipa lui Jose Mendilibar și locul 18 este de 6 lungimi. Sevilla e o echipă solidă acasă, a demonstrat acest lucru de multe ori, iar pe prima scenă în fața lui Eibar a înregistrat trei victorii și două remize, începând cu 2014.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Heidenheim vs Werder Bremen
Pronostic:
PSF 2
Cota
1.71
Sevilla vs Eibar
Pronostic:
1
Cota
1.45
Cota finala: 2.48
Profit: 10.36
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro