Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 18.08

UNIBET

Ghinion maxim ieri la #SuperBiletulZilei, rubrica inceputa in aceasta luna. Acesta a fost biletul de ieri (VEZI AICI BILETUL), iar singurul meci pierdut a fost Astra Giurgiu - CFR Cluj. Am mizat pe ardeleni, iar la un moment dat acestia conduceau cu 2-0 si parea ca nimic nu se poate intampla, insa Astra a egalat pe final si biletul nostru s-a dus la gunoi. Astazi am selectat doar patru meciuri si avem o cota de 18 pe bilet.

FC Heidenheim - Werder Bremen - Duelul pentru ”Bundesliga” e mai interesant ca niciodata, iar astazi ma astept la un meci spectaculos. Heidenheim e acea divizionara secunda de care v-am spus ca nu avea in plan barajul, iar Werder Bremen, fosta campioana nici nu se gandea ca oo sa ajunga intr-o asemenea postura. In tur am avut scor alb, insa azi cred ca echipa valoroasa o sa forteze si o sa castige aceasta partida.

cota2.ro

Kayserispor - Besiktas A.S. - Atat gazdele, cat si oaspetii trec printr-o forma foarte buna, iar duelurile directe ne-au oferit multe reusite pe tabela de marcaj. Gazdele spera sa scape de retrogradare, iar oaspetii trag la cupele europene. Kayserispor a marcat in aproape toate meciurile de acasa, cu exceptia unuia, in timp ce Besiktas propune o linie ofensiva foarte interesanta, in frunte cu golgeterul Yilmaz. Ma astept la multe goluri si multe actiuni duse pe flancuri.

Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt - Problemele la Chindia sunt departe de a se fi terminat. Acestia merg din esec in esec si pare ca nici venirea lui Sandoi nu poate resuscita echipa. Pentru duelul de astazi au si ceva probleme de lot, iar acestia par sa resimta programul incarcat. Sibienii vin dupa succesul de la Iasi unde personal, Petrescu l-a facut praf, dar se pare ca au un moral bun, mai ales ca din cate am inteles, au venit si salariile. In aceste momente atmosfera e destul de ok la club si nu vad de ce nu ar obtine puncte astazi.

FC Voluntari - FC Viitorul - Primele doua clasate din Play-Out se intalnesc in aceasta seara. Asteptarile sunt destul de mari avand in vedere forma foarte buna prin care trece Voluntariul si jocul frumos propus de Gica Hagi. Ma astept la multe reusite in aceasta partida, in special de la oaspeti si multe lovituri de colt deoarece ambele echipe stau bine la acest capitol si duc foarte bine balonul in benzi unde desfasoara multe actiuni.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Heidenheim vs Werder Bremen
Pronostic:
2
Cota
2.00
Kayserispor vs Besiktas A.S
Pronostic:
GG + Peste 2.5 goluri + Peste 7.5 cornere
Cota
2.25
Chindia Targoviste vs AFC Hermannstadt
Pronostic:
DNB 2
Cota
2.05
FC Voluntari vs FC Viitorul
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + FC Viitorul marcheaza + Peste 7.5 cornere
Cota
1.96
Cota finala: 18.08
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro