Ponturi Pariuri Fotbal Oxford vs Portsmouth

BETFAIR EXCHANGE

Oxford și Portsmouth joacă astăzi, de la ora 19:00, returul semifinalei play-off-ului pentru promovarea în Championship, liga secundă din Anglia.


cota2.ro

Oxford și Portsmouth, ocupantele locurilor 4 și 5 în sezonul regulat în League One, dispută astăzi un meci de totul sau nimic. Câștigătoarea joacă mai departe, cel mai probabil cu Wycombe, care s-a impus categoric în primul meci cu Fleetwood, scor 4-1. Turul, jucat în urmă cu 3 zile, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Același deznodământ, 1-1, a avut și meciul din campionat.


Oxford s-a calificat în play-off datorită unei serii impresionante de 5 victorii consecutive, în care a marcat nu mai puțin de 14 goluri. Datorită acestui final, a terminat cu 61 de reușite, a doua ofensivă din competiție.


Portsmouth era în pierdere de turație înaintea pauzei provocate de coronavirus. Nu câștigase niciunul dintre ultimele 3 meciuri oficiale și primise gol în 7 din ultimele 8 partide. Oaspeții de astăzi stau decent din punct de vedere ofensiv, cu o medie de peste 1,5 goluri înscrise/meci și al patrulea atac din League One.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Ultimele înfruntări dintre Oxford și Portsmouth au oferit de fiecare dată goluri. În cele mai recente 5 partide directe, ambele combatante au marcat. Alte statistici interesante despre partidă:


  • Un procent de 88% din volumul de bani tranzacționat la bursa de pariuri pe piața ”Ambele marchează” a mers către selecția DA
  • doar 3 meciuri fără gol marcat acasă are Oxford în acest sezon
  • 2,8 goluri s-au marcat în medie în meciurile lui Oxford din acest sezon. 2,5 goluri/meci e media lui Portsmouth
  • 17 goluri în 17 meciuri a marcat Portsmouth pe teren străin în acest sezon
  • 2-2 s-a terminat ultimul meci direct jucat pe tereul lui Oxford, în octombrie 2019
  • Oxford a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 3 dueluri jucate pe teren propriu cu Portsmouth


Miza partidei, un meci pe Wembley pentru promovarea în Championship, și modul în care s-au desfășurat ultimele meciuri directe mă fac să mizez pe ambele echipe marchează în Oxford - Portsmouth, la o cotă de @2.00 la Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Oxford vs Portsmouth
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 7.00
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro