Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.42

Superbet

Brentford primește vizita lui Charlton cu doar 5 etape ramase de disputat din sezonul regulat. Gazdele se afla la 5,respectiv 6 puncte de primele 2 locuri și încă spera la o promovare directă. Sunt pe primul loc în partidele de acasă, cu 41 de puncte în 20 de meciuri, golaveraj 40-15.Charlton trăiește periculos și se afla la 2 lungimi de primul loc retrogradabil. În deplasare este una din cele mai slabe echipe, adunând 20 de puncte în 20 de meciuri, marcând 20 de goluri și primind 31. Gazdele au 5 victorii din 5 de la reluare, sunt echipa mai buna și mai în forma și nu cred ca vor rata victoria în această seară.

Rapidul atacă promovarea cu un meci la Mioveni. Fiind primul meci după aceasta pauza, detaliile pe care le cunoșteam înainte despre cele doua echipe nu ajuta prea mult. În afara de Labeau care s-a alăturat echipei acum câteva zile și care cel mai probabil nu va începe titular, Alexa are la dispoziție tot lotul. Mioveni este o echipa omogenă, cu jucători care au evoluat în Liga 1 deja și a căror experienta poate conta enorm într-un astfel de sistem cu meciuri într-o singura manșă. E greu de dat un pronostic la acest meci dar cred ca Rapid nu pierde.

cota2.ro

Milan și Juventus se întâlnesc din nou într-un meci care parca nu mai are importanta de altădată. Asta și pentru că în ultimii ani Milan este doar o umbra a echipei care se lupta an de an la titlu și care făcea performante și pe plan extern. În ultimele 17 meciuri directe, milanezii s-au impus o singura, în 2016,în timp ce torinezii au câștigat de 12 ori. Deși trece printr-o perioada fasta și poate profita și de o absenta importantă în tabăra oaspeților, cea a lui Dybala, consider ca Milan nu are forta necesară să obțină victoria în aceasta seară.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brantford vs Charlton
Pronostic:
1
Cota
1.27
Mioveni vs Rapid
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Milan vs Juventus
Pronostic:
X2
Cota
1.36
Cota finala: 2.42
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro