Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.69

Superbet

Getafe și Villarreal se întâlnesc azi în etapa cu numărul 35 din La Liga, de la 21:30. Cele două formații visează în continuare la un loc de Liga Campionilor. Sunt însă departe, Villarreal la 6 puncte, respectiv la 5 Getafe. Așadar, duelul se așteaptă a fi unul echilibrat. Pe asta mă voi și baza, plus pe niște date statistice interesante. Sezonul ăsta, Getafe a terminat 18 meciuri dintre cele 33 la egalitate la pauză și 11 partide au fost X și la final. Și 12 dintre duelurile în care a fost implicată Villarreal s-au terminat egal la pauză. Mai mult, 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Getafe acasă au fost egaluri, iar 4 din ultimele 5 directe au fost egal la pauză sau la final!


cota2.ro

-------------------


West Brom trebuie să câștige cu Derby, astăzi, de la 19:00, pentru a nu avea emoții în lupta pentru promovarea în Premier League. Gazdele de astăzi sunt pe locul 2, au 77 de puncte, doar două peste Brentford, cea mai în formă echipă din Championship. Derby atacă play-off-ul pentru promovare. Dacă bate azi o egalează pe Cardiff, locul 6. Media de goluri în meciurilor ambelor formații e de 2,7, West Brom având a doua ofensivă din campionat, cu 71 de reușite. Derby, cu Rooney în formă, a marcat în toate meciurile de la reluarea competiției. Ultimele 4 înfruntări directe dintre cele două au fost GG, ambele echipe echipe au marcat.


------------------


Young Boys și Thun se întâlnesc astăzi, de la 19:15, în runda cu numărul 29 din prima ligă a Elveției. Gazdele nu au voie să facă vreun pas greșit în lupta pentru titlu cu St. Gallen, lider cu două puncte avans. Thun e prima deasupra liniei retrogradării. Young Boys are un parcus fără greșeală pe teren propriu, 12 victorii și 2 egaluri, cu un golaveraj de 39-12. Adversara e cea mai slabă din competiție la meciurile de pe teren străin, cu doar 10 puncte strânse. De la reluarea competiției, Young Boys are o medie de 4 goluri marcate pe teren propriu. A câștigat 9 din ultimele 10 meciuri directe cu Thun jucate pe Stade de Suisse. Diferența de valoare este una evidentă, lotul gazdelor valorând de aproape 4 ori mai mult.




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Getafe vs Villareal
Pronostic:
PSF X
Cota
1.61
West Brom vs Derby County
Pronostic:
GG
Cota
1.70
Young Boys vs Thun
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 3.69
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro