Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.20

Superbet

UTA vs Turris Turnu Măgurele

UTA se pregătește de Liga 1, are un avans de 4 puncte și un meci mai puțin disputat față de adversarul de azi, Turris Turnu Măgurele, dar cam toți știu că nu de acolo vine pericolul, ci de la Rapid și Petrolul. Arădenii au cel mai bun bilanț pe teren propriu în acest sezon cu 11 victorii și un singur egal, de altfel, la acea remiză 1-1 cu Mioveni, s-a înregistrat și singurul gol primit în toate cele 12 meciuri jucate pe propriul teren (28-1 golaveraj) Fantastic!

cota2.ro

Everton vs Southampton

Everton și Southampton, vecine de clasament, îmi par două echipe care chiar seamănă foarte mult în acest sezon. Ce mă interesează la acest meci este forma excelentă pe care o traversează atacanții celor două formații, iar faptul că ambele au marcat în ultimele 5 partide directe de Premier League, nu e de mirare. Doar 2 deplasări fără gol marcat are Southampton în acest sezon, iar Danny Ings pare total reinventat în acest sezon! E pe 4 în clasamentul golgetterilor.

Beșiktaș vs Kasimpasa

Beșiktaș nu trece prin momente foarte bune, e pe 7, dar cu o eventuală victorie astăi ar ajunge la un punct de podium și ar depăși rivala Galatasaray, deci nu e nici dramatică situația. Problema este că azi primește vizita celei mai în formă echipe din campionat, Kasimpasa, care a părăsit zona retrogradabilă după ce a acumulat 20 de puncte în ultimele 8 etape, cu 4 mai mult decât acumulase în primele 22 de etape! Mă interesează golurile și aici, deoarece de 5 ani încoace, avem 10 meciuri directe consecutive în care ambele echipe au marcat!


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA vs Turris
Pronostic:
1X
Cota
1.23
Everton vs Southampton
Pronostic:
GG
Cota
1.77
Beșiktaș vs Kasimpasa
Pronostic:
GG
Cota
1.47
Cota finala: 3.20
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro