Ponturi Pariuri Fotbal Verona vs Inter Milano

BETFAIR EXCHANGE

Verona și Inter se întâlnesc astăzi, de la 22:45, în runda cu numărul 31 din Serie A.


cota2.ro

Verona e una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon. Nou-promovata ocupă locul 9, cu 42 de puncte, și e mai aproape de zona cupelor europene decât de cea a retrogradării. Verona are un parcurs impresionant pe teren propriu în anul 2020. A câștigat 5 din cele 6 meciuri jucate, printre victime numărându-se și campioana en-titre Juventus. Antrenorul croat Ivan Juric are câteva absențe, însă singurul om de bază pe care nu se poate baza e marocanul Sofyan Amrabat.


La Inter nu este liniște după eșecul suferit runda trecută pe teren propriu cu Bologna, scor 1-2. Antonio Conte și-a făcut praf jucătorii în vestiar și le-a oferit un ultimatum: „De acum să vedem cine merită tricoul ăsta!”. Milanezii au căzut pentru moment pe locul 4, cu 64 de puncte, depășiți de forma senzațioanlă a Atalantei. Pentru meciul de astăzi, Conte nu se poate baza pe Barella, Sensi și Moses, accidentați, în timp ce Bastoni și D'Ambrosio sunt suspendați.


Meciul tur, disputat pe 9 noiembrie 2019, s-a încheiat cu victoria Interului, scor 2-1, la capătul unei înfruntări agreabile, în care trupa lui Conte a trimis 13 șuturi pe spațiul porții adverse. Toate indiciile duc către o partidă asemănătoare:


  • 5 e locul ocupat de Verona într-o ierarhie a meciurilor jucate pe teren propriu, cu 27 de puncte și 22 de goluri marcate
  • Inter e 2-a în clasamentul deplasărilor, după Atalanta. Are și a doua ofensivă pe teren străin, 28 de goluri înscrise
  • 3,1 goluri s-a marcat în medie în meciurile celor de la Inter în acest sezon
  • Doar 2 meciuri fără gol primit are Inter în Italia, în anul 2020
  • 4 meciuri fără gol încasat are Verona pe teren propriu în tot sezonul
  • 307 șuturi spre spațiul porții adverse a trimis Verona. E antepenultima în această ierarhie, această statistică fiind grăitoare în privința eficienței trupei lui Juric
  • Inter a expediat 470 de șuturi spre spațiul porții adverse
  • 12 goluri a marcat Romelu Lukaku, golgeterul lui Inter, în anul 2020
  • 90% din volumul de bani tranzacționați la bursă în piața de Sub/Peste 2.5 goluri sunt pe selecția PESTE


Toate meciurile jucate de Inter în Serie A de la reluarea competiției au fost over 2,5 goluri, cu o medie de 4,2 goluri/partidă



Cu Inter încărcată la maximum de Conte și o Verona imprevizibilă, nu văd de ce n-ar continua seria de meciuri cu goluri multe a milanezilor. Pariul meu pentru acest meci este PRO over 2,5 goluri, la o cotă de @1,81 pe Betfair Exchange!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Verona vs Inter Milano
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 8.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro