Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETANO

Prieteni, ziua de joi aduce un combo de cotă 2.10. Ne îndreptăm atenția către lupta la promovare din Liga II, dar și la cursa pentru titlu în Elveția.


cota2.ro

UTA se află în pole-position pentru a promova în prima ligă, iar o victorie astăzi cu Turris ar aduce-o și mai aproape de îndeplinirea obiectivului. Arădenii au un avans de patru puncte față de locurile 2 și 3, dar un meci mai puțin disputat, după ce prima partidă, în care trebuiau să întâlnească pe Petrolul, a fost amânată. Turris n-a convins cu FC Argeș, doar 0-0, deși a evoluat mai bine de 30 de minute cu un om în plus.


În Elveția, presiunea e acum pe St. Gallen, care trebuie să câștige la Lugano pentru a-și păstra prima poziție în clasament, după ce Young Boys a defilat aseară pe teren propriu, 4-0 cu Thun. Echipa antrenată de Peter Zeidler vine după trei victorii la rând, 2-1 cu Sion și Xamax și 3-2 cu Thun și de fiecare dată și-a creat multe ocazii de poartă. Lugano e scăpată de grijile retrogradării, dar nici nu poate urca pe un loc de cupă europeană, așa că motivația mai mare e în tabăra oaspeților.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA Arad vs Turris Turnu Măgurele
Pronostic:
PSF 1
Cota
1.60
Lugano vs St. Gallen
Pronostic:
X2
Cota
1.31
Cota finala: 2.10
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro