Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs Turris Turnu Măgurele

BETFAIR EXCHANGE

UTA Arad începe și ea cursa pentru promovare. Arădenii, cei care dominau liga secundă în momentul opririi, pot face un pas important spre prima scenă fotbalistică, în cazul unui succes astăzi cu Turris Turnu Măgurele.


cota2.ro

Forma de dinainte de oprire este mai puțin relevantă în momentul de față, deoarece au trecut cinci luni de când UTA învingea pe Ripensia, 3-0 pe teren propriu. Totuși, trebuie să admitem că echipa lui Laszlo Balint a arătat cel mai bun fotbal din liga a doua, iar traseele de joc nu se uită așa ușor. E drept, UTA are un ușor dezavantaj față de Turris, deoarece oaspeții de azi au disputat un meci deja în play-off, 0-0 cu FC Argeș, dar aceștia n-au arătat foarte multe lucruri pe gazon.


Dacă Turris nu a marcat cu FC Argeș, va fi greu pentru teleormăneni să o facă la Arad. UTA are cea mai bun defensivă din liga a doua, doar 13 goluri primite în cele 23 de partide disputate. În acest context, va fi greu pentru Turris să scoată ceva de la Arad, dacă ne raportăm la forța ofensivă a gazdelor: 49 de goluri marcate, 8 dintre ele împotriva echipelor de play-off.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
UTA Arad vs Turris Turnu Măgurele
Pronostic:
1
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro