Ponturi Pariuri Fotbal Viitorul Constanța vs Academica Clinceni

UNIBET

Viitorul Constanța - Academica Clinceni

Viitorul si Clinceni deschid o noua etapa in Play-Out, iar meciul se anunta unul destul de interesant. Echipa lui Gica Hagi vine dupa rezultatul de egalitate de la Voluntari, in timp ce Poenaru a fost infrant de Mihalcea cu scorul de 3-1, dupa ce echipa sa a ratat doua lovituri de la 11 metri. La ”Ovidiu” e extrem de greu de castigat si la cum o stiu eu pe Clinceni, o sa se bage cu ”fundul” in poarta inca din primul minut sperand la un rezultat pozitiv.

cota2.ro

Viitorul a invins-o pe Clinceni la ”Ovidiu” doar intr-un meci amical, incheiat 5-2, insa in campionat nu au izbutit acest lucru pe propriul teren, singurul meci terminandu-se la egalitate, scor 0-0. Ce a fost interesant in acel meci este ca Viitorul a dominat si si-a creat numeroase ocazii, iar la capitolul cornere au ajuns la borna 16.

In cele 17 meciuri de acasa ale celor de la Viitorul din intregul sezon, aceasta a beneficiat in total de 109 cornere, media fiind la aproximativ 6.5 cornere/meci. Viitorul e a doua cea mai buna echipa din campionat la acest capitol, dupa CFR Cluj care a beneficiat cu doua cornere mai mult. Repet, acestea sunt statisticile de pe propriul teren. Clinceniul, in deplasare, sta jalnic la acest capitol. E penultima intr-un clasament al cornerelor in deplasare, unde in 17 meciuri din intregul sezon a beneficiat doar de 57 de lovituri de colt, media fiin putin peste 3 cornere/meci.

Meciurile in care Academica a avut multe cornere au fost cele cu echipe mai slabe sau de aceeasi valoare. Daca ne uitam la meciurile pe care le-a avut cu echipele valoroase ale Ligii 1, putem observa ca foarte rar au ajuns la media de 3 cornere. Eu personal ma astept la un ”galop de sanatate” a trupei lui Gica Hagi, mai ales daca o sa introduca titularii de baza inca din primul minut. Dupa parerea mea, un punct pentru Clinceni in acest meci ar fi aur curat.

Avand in vedere aceste lucruri am in vedere un meci atractiv. Daca Hagi o sa inceapa cu echipa standard, mi-e ca le da cu terenul in cap astora de la Clinceni. Daca incepe ca in meciul cu Viitorul o sa se chinuie, zic. Prefer cornerele la aceasta partida. Stadionul Viitorului e ceva mai mic, iar asta favorizeaza atacurile echipei gazda. Ma astept ca Viitorul sa treaca lejer de borna 7-8 in acest meci la capitolul cornere. Asadar am mers la Unibet si am mizat hotarat pe un handicap european de -4 la acest capitol, la o cota de 3.05.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Viitorul Constanța vs Academica Clinceni
Pronostic:
Viitorul Constanța -4 HE (Handicap Cornere)
Cota
3.05
Cota finala: 3.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro