Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.85

BETANO

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

FC Botoșani și Astra se întâlnesc astăzi, de la 20:30, în runda cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1.

cota2.ro


Botoșani și Astra au obiective diferite în acest final de sezon. Moldovenii vor să obțină calificarea în ediția următoare a cupelor europene. Pentru asta au nevoie să termine pe podium, adică să devanseze FCSB în clasament. Botoșani e în acest moment pe locul 5, cu 28 de puncte, la egalitate cu rivala directă.


Astra e pe locul 3 în play-off, cu 29 de puncte, și vine după două reveniri de senzație, ambele de la 0-2, cu FCSB și CFR Cluj. Formația lui Bogdan Andone nu are un obiectiv concret, fiind interzisă în Europa, dar jucătorii luptă pentru primele de obiectiv promise în cazul în care termină pe podium.


Giurgiuvenii au avantaj în meciurile directe din acest sezon. Au câștigat două, iar al treilea s-a terminat indecis. Alte statistici interesante despre meci:


  • 7 meciuri fără înfrângere avea FC Botoșani pe teren propriu înaintea duelului cu CFR Cluj, pierdut 0-2
  • 14-16 e golaverajul Astrei în deplasare în sezonul regulat
  • 5 meciuri consecutive fără victorie are Astra în deplasare. Ultima a fost în noiembrie, 1-0 la Viitorul
  • 82 de cartonașe galbene a arătat Sebi Colțescu în 13 meciuri de Liga 1 arbitrate în acest sezon (6.3 per meci, în medie)
  • 10 cartonașe roșii a arătat Colțescu în același interval, deci o medie de 0.76 per meci


Marius Croitoru nu se poate baza pentru meciul de astăzi pe albanezul Papa, suspendat, în timp ce Rodriguez și Mihai Roman au șanse mici să evolueze. Oaspeții l-au pierdut pe Gabi Tamaș, care a ales să nu își mai prelungească contractul.


La centru va fi Sebi Colțescu, arbitru recunoscut pentru „dărnicia” în materie de cartonașe, așa că voi alege să mizez pe linia de over 5.5 total cartonașe la cotă de 1.50.

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

Sporting Lisabona și Santa Clara se întâlnesc în runda cu numărul 31 a primei ligi din Portugalia, astăzi, de la ora 21:15.


Sporting a revenit în formă maximă după reluarea pauza provocată de coronavirus. Formația din Lisabona a câștigat 4 meciuri și a terminat la egalitate în două rânduri, iar pe teren propriu are victorii pe linie. Prestațiile recente i-au consolidat locul 3, pe care îl ocupă cu 56 de puncte și un avans de 3 lungimi față de urmăritoarea Braga.


Santa Clara are un final liniștit de sezon. Ocupă locul 9, cu 38 de puncte, și e salvată matematic de la retrogradare. Sporting a câștigat toate cele 3 meciuri directe jucate cu Santa Clara de la promovarea oaspeților în prima ligă, în 2018. Alte statistici interesante despre meci:


• Sporting a câștigat ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu în toate competițiile

• 5 victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri are Santa Clara în deplasare

• 2 e locul ocupat de Sporting într-o ierarhie a meciurilor jucate pe teren propriu

• 2,6 goluri s-au marcat în medie în duelurile în care a fost implicată Sporting Lisabona

• 2,4 goluri s-au înscris în medie în înfruntările celor de la Santa Clara

• 1 singur meci fără gol marcat pe teren propriu are Sporting în acest sezon

• 4-0 în favoarea lui Sporting a fost rezultatul meciului tur. Alb-verzii au dominat total partida: au avut 20 de ocazii de gol și au terminat cu o posesie de 61%



Locul 3 îi conferă lui Sporting un loc direct în grupele ediției următoare de Europa League, așa că elevii antrenați de Ruben Amorim nu își permit un pas greșit. Voi încerca victorie Sporting și peste 1,5 goluri marcate în meci, la o cotă de 1,90 pe Betano.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Botoșani vs Astra Giurgiu
Pronostic:
over 5.5 cartonașe
Cota
1.50
Sporting Lisabona vs Santa Clara
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 2.85
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro