Ponturi Pariuri Fotbal Derby County vs Brentford

BETFAIR SPORTSBOOK

Echipa momentului în Championship, Brentford, merge astăzi la Derby pentru disputa cu echipa la care activează Wayne Rooney. Este cel mai important meci al zilei în liga a doua engleză, iar noi așteptăm spectacol.


cota2.ro

Derby a coborât pe 9 după ce a remizat 1-1 cu Nottingham și a pierdut 0-2 la West Brom, ambele echipe implicate în lupta pentru promovare. Rooney și compania sunt așadar cu sabia deasupra capului, deoarece un nou eșec i-ar îndepărta de locul 6, care duce la barajul de promovare. Un lucru este îmbucurător însă pentru băieții lui Phillip Cocu: ultima înfrângere de pe teren propriu în campionat datează din 14 decembrie, 0-1 cu Millwall, iar până acum doar Bristol a mai câștigat pe Pride Park Stadium.


Brentford e însă una din echipele foarte frumoase din Championship, iar forma de moment e încredibilă. „Albinele” au legat șase victorii la rând, dar ultima a venit cu puțină șansă: 2-1 cu Charlton, după 0-1 la pauză, cu goluri marcate în ultimul sfert de oră. Tripleta Mbuemo-Watkins-Benrahma e de neoprit, iar Fulham și West Brom sunt printre victimele recente făcute de Brentford.


Pariul meu principal pentru acest meci este GG@1.75, partida ar trebui să fie deschisă, deoarece Derby are doar opțiunea victoriei, iar Brentford e foarte solidă ofensiv. Pariul secundar pentru acest meci este Brentford înscrie 2+ goluri și Brentford 6+ cornere@3.3, în Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Derby County vs Brentford
Pronostic:
Brentford înscrie 2+ goluri și Brentford 6+ cornere
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro