Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Arsenal

BETFAIR SPORTSBOOK

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!


cota2.ro

Tottenham și Arsenal se întâlnesc astăzi, de la 18:30, în runda cu numărul 35 din Premier League.


Derby-ul londonez dintre Tottenham și Arsenal ne-a obișnuit în ultimii ani să aibă miză în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Nu e cazul și acum. Tottenham e pe locul 10, cu 49 de puncte, în timp ce rivala Arsenal are un punct în plus și ocupă poziția a 8-a.


De la reluarea competiției, formația lui Jose Mourinho a câștigat două meciuri, a obținut două remize și a pierdut în deplasare cu Sheffield, scor 1-3. Antrenorul portughez are două absențe importante pentru partida de astăzi, pe Dier, suspendat, și pe Dele Alli, nerefăcut după o accidentare la coapsă.


Arsenal vine cu un moral bun pe White Hart Lane. A câștigat 4 dintre ultimele 5 meciuri, iar runda trecută a fost aproape să obțină o victorie cu Leicester, una care le-ar fi reaprins speranțele pentru Liga Campionilor. Arteta are o listă serioasă de indisponibili. Portarul titular Bern Leno e în continuare accidentat, la fel ca Chambers, Guendouzi, Pablo Mari, Martinelli și Mesut Ozil. Nketiah e suspendat.


Meciul tur dintre cele două rivale a fost unul spectaculos, terminat la egalitate, 2-2, după ce Tottenham a condus cu 2-0. Alte statistici interesante:


  • 31-16 este golaverajul lui Tottenham pe teren propriu
  • 2015 e anul ultimei victorii a lui Arsenal pe terenul lui Tottenham
  • 5 meciuri consecutive cu gol marcat are Tottenham în disputele cu Arsenal
  • 20 de goluri a marcat Aubameyang, golgeterul lui Arsenal. Gabonezul a punctat în ultimele două meciuri din Premier League
  • 8 cartonașe galbene au fost arătate în meciul tur dintre Arsenal și Tottenham
  • 2,8 goluri/meci s-au marcat în medie în duelurile lui Tottenham din acest sezon
  • 2,7 goluri/meci s-au marcat în medie în duelurile lui Arsenal din acest sezon
  • 74 de cartonașe galbene a primit Arsenal în acest sezon, cele mai multe din Anglia. „Tunarii” au și 4 eliminări, tot cele mai multe


Duleurile dintre Mourinho și Arsenal au fost mereu unele tensionate. Așa cred că va fi și astăzi, dar nu mă voi chinui prea mult cu piața de rezultat final, pentru că am descoperit în oferta Betfair Sportsbook o cotă de 3.00 foarte interesantă care zice cam așa: Harry Kane, Heung-Min Son și Aubameyang să aibă minim 6 șuturi pe poartă, ÎN TOTAL!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tottenham vs Arsenal
Pronostic:
Kane, Son & Aubameyang minim 6 șuturi pe poartă
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 6.00
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro