Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs AC Milan

Superbet

Click AICI pentru înregistrare la SuperBet online și bonus 500 de lei din partea casei la pariuri!


cota2.ro

Napoli și AC Milan se întâlnesc astăzi, de la 22:45, în runda cu numărul 32 din Serie A.


Napoli și Milan sunt alături de Atalanta cele mai în formă formații din Italia. Gazdele de astăzi au câștigat 4 din cele 5 meciuri jucate în Serie A și au învins-o pe Juventus în finala Cupei Italiei. Parcursul bun a dus echipa lui Gennaro Gatusso pe locul 6, cu 51 de puncte. Liga Campionilor e însă imposibil de atins, Inter având un avans de 14 puncte.


Milan e neînvinsă de la reluarea competiției, în ciuda faptului că a avut un program infernal. A remizat cu Juventus în returul semifinalei Cupei, apoi a bătut Roma și Lazio. Apogeul a fost atins runda precedentă, când a revenit de la 0-2 în fața campioanei Juventus și s-a impus cu 4-2. Milan e în acest moment pe locul 7, cu 49 de puncte.


La capitolul absențe, Gattusso e privilegiat. Napoli are infirmeria goală și niciun jucător nu este suspendat. De cealaltă parte, Pioli nu se poate baza pe Casillejo și Mussachio, ambii cu probleme medicale.


Meciul tur, jucat pe 23 noiembrie 2019, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Alte statistici interesante despre meci:


• 2,9 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile în care a fost implicată Napoli. 2,6 e media din meciurilor celor de la AC Milan

• 5 meciuri consecutive cu cel puțin două goluri marcate pe teren propriu are Napoli în Serie A

• Milan a marcat în toate deplasările jucate în 2020 în Serie A

Ultimele 4 meciuri directe jucate pe terenul lui Napoli au fost GG (ambele chipe au marcat)

• 522 de șuturi spre poarta adversă a expediat Napoli sezonul ăsta, locul 2 în Serie A, după Atalanta. Milan a trimis 476 de șuturi, locul 6


Meciul din această seară are o semnificație specială pentru Gennaro Gattusso, antrenorul gazdelor. Acesta a fost îndepărtat în trecut de pe banca lui Milan, echipa unde a trăit cele mai importante momente ca jucător, și va dori cu siguranță să se răzbune. Mizez pe un meci echilibrat și îmi face cu ochiul cota de 1.88 disponibilă în oferta SuperBet pentru PSF X (egal la pauză sau la final de meci)


Dacă vrei să vezi și pronosticul meu de tip scor corect pentru acest meci, urmărește AICI episodul 5 al emisiunii Bursa Pariurilor!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Napoli vs AC Milan
Pronostic:
PSF X
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 7.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro