Ponturi Pariuri Fotbal Oxford vs Wycombe

BETFAIR EXCHANGE

E o zi importantă în Anglia, acolo unde se decide a treia promovată în Championship. Oxford și Wycombe își joacă locul în liga a doua engleză, la Wembley, însă din păcate pe un stadion gol.


cota2.ro

Înainte de pandemie, Oxford era echipa cea mai în formă din League One. Legase cinci victorii consecutive, urcase pe locul 3 și avea șanse chiar la promovarea directă. Echipa lui Karl Robinson, un tânăr antrenor de 39 de ani, a jucat în semifinalele play-off-ului cu Porstmouth, fostă prim-divizionară. Au fost două meciuri echilibrate, ambele încheiate cu același scor, 1-1. Diferența a fost făcută la penalty-uri, unde Oxford a avut nervii mai tari și s-a impus cu 5-4.


Wycombe, locul 3 la finalul campionatului, oprit forțat de Coronavirus, este cotată cu șansa a doua astăzi. Totuși, echipa din Buckinghamshire a arătat bine împotriva lui Fleetwood, a rezolvat soarta calificării încă din tur, când a câștigat cu 4-1 în deplasare, însă a profitat de faptul că a jucat o oră cu un om în plus. În retur a fost 2-2, Wycombe a preferat să stea la cutie, a lăsat inițiativa adversarilor și a căutat contraatacurile.


Să avem spectacol astăzi? Puține șanse, deoarece miza e mare. Un loc în Championship aduce și bani mai mulți în visteria clubului. În plus, a fost 1-0 pentru Oxford în acest sezon în singurul meci direct disputat.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Oxford vs Wycombe
Pronostic:
Sub 2.5 goluri
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro