Ponturi Pariuri Fotbal WBA vs Fulham

BETFAIR EXCHANGE

Lupta pentru promovarea în Premier League e aprigă, iar astăzi se consumă un nou episod. WBA, locul secund în Championship, primește vizita lui Fulham, formația clasată pe locul al patrulea.


cota2.ro

WBA a făcut un pas greșit etapa trecută, 1-1 cu Blackburn, în deplasare, iar distanța față de Brentford, locul 3, s-a micșorat la doar trei puncte. Băieții lui Slaven Bilic au controlat partida, și-au creat ocazii de gol, însă au fost surprinși pe contraatac și chiar puteau pierde meciul pe final. Acasă însă WBA joacă mai bine decât în deplasare, a marcat 42 de goluri și e lider la acest capitol.


O înfrângere a lui Fulham astăzi ar însemna, în foarte mare măsură, locul 4 la finalul sezonului și participare în play-off-ul de promovare, însă o victorie ar aprinde și mai mult lupta pentru locul 2. Londonezii au capacitatea de a câștiga astăzi, vin după patru victorii la rând, dintre care două în deplasare, la QPR și Nottingham, dar au impresionat în special în ultima dispută, cu Cardiff.


Am avut goluri în ambele porți în ultimele patru întâlniri. Prima dintre ele s-a încheiat cu victoria lui Fulham, 2-1, iar celelalte trei nedecis, 1-1.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
WBA vs Fulham
Pronostic:
Ambele marchează
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro