Ponturi Pariuri Fotbal Luton Town vs QPR

Superbet

Lupta pentru evitarea retrogradării din Championship este încinsă, iar orice meci se joacă pe viață și pe moarte. Pe acest tipar ar trebui să fie și meciul dintre Luton Town și QPR.


cota2.ro

Acum o săptămână și jumătate, Luton ceda pe teren propriu în fața lui Reading, 0-5, iar șansele la evitarea retrogradării se micșorau considerabil. A urmat 1-1 cu Barnsley, o rivală directă, dar și un 2-0 la Huddersfield, vineri, care readuce speranța la Luton. Acum, echipa lui Nathan Jones e la o victorie distanță de o potențială salvare de la retrogradare, iar asta poate veni azi. Deși Luton cedează inițiativa de multe ori în meci, are o conversie foarte bună a șuturilor pe poartă. De altfel, cu Huddersfield a avut doar două șuturi cadrate și a marcat de două ori, iar cu Leeds a marcat la unul din cele două șuturi expediate pe spațiul porții.


Moralul lui Luton este superior celui avut de QPR. Londonezii au câștigat un singur meci de la reluarea campionatului, 1-0 la Boro. În rest, QPR a pierdut toate celelalte partide, 0-1 cu Barnsley, Charlton și Wigan, 1-2 cu Fulham și 0-3 cu Sheffield. Apărarea e călcâiul lui Ahile în acest sezon, 70 de goluri încasate, capitol la care doar Luton stă mai rău.


Nathan Jones a primit o veste bună înaintea acestui meci. Kazenga LuaLua, fostul jucător de la Newcastle, s-a recuperat după accidentarea la genunchi și ar putea fi titular astăzi. El a fost folosit inclusiv etapa trecută 10 minute.


Luton și QPR nu s-au prea întâlnit în ultima perioadă, fiind în eșaloane diferite. Astăzi însă gazdele au o șansă, băieții lui Jones sunt mai motivați, iar cota pe victoria lui Luton este ușor în scădere deja.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Luton Town vs QPR
Pronostic:
Luton DNB
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 6
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro