Ponturi Pariuri Fotbal Brentford vs Preston

BETFAIR SPORTSBOOK

Brentford a devenit treptat una din echipele mele favorite. Cu un fotbal atractiv, ofensiv, echipa lui Tom Frank e tot mai aproape de locul secund, care asigură prezența directă în Premier League și îi suflă în ceafă lui WBA, care a scos doar o remiză aseară cu Fulham, 0-0.


cota2.ro

Șapte victorii la rând are Brentford în acest moment, prima astfel de serie după o pauză de șase ani de zile. Londonezii impresionează la toate capitolele, printre victimele recente se află Fulham, West Brom și Derby, toate echipe cu pretenții la promovare. Brentford a ajuns la patru puncte de WBA, locul 2, astfel că un succes astăzi ar face ca promovarea directă să nu mai fie doar un vis pentru „albine”.


Așa cum am zis, Brentford are șapte victorii la rând. Impresionant este însă modul în care le obține. Echipa pregătită de Tom Frank are 19 goluri marcate în aceste șapte dispute, deci o medie de 2.71 pe meci! E o cifră impresionantă, deoarece Championship e un campionat foarte greu, cu multe echipe solide.


Preston a cam ieșit din cursa pentru play-off, chiar dacă e neînvinsă de trei etape și diferența până la locul 6 e de doar cinci puncte. „The Lilywhites” au un program greu până la final, care începe chiar astăzi. Preston are doar șase victorii în deplasare, o cifră mică pentru o echipă care își dorește măcar o clasare în primele 6.


E clar că Brentford va impune ritmul astăzi. Griffin Park e un teren greu pentru oaspeți, „albinele” atacă în valuri, drept dovadă linia de clasament în meciurile de acasă: 13 victorii și 5 remize în cele 21 de meciuri, 42 de goluri marcate și o sumedenie de alte ocazii create.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brentford vs Preston
Pronostic:
Brentford înscrie 2+ goluri și Brentford 6+ cornere
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro