Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.34

Superbet

Crystal Palace - Manchester United

”Diavolii” merg foarte bine in campionat si puteau ocupa loc de Champions League la finele etapei trecute, atunci cand au fost egalati la ultima faza de ”sfinti”. Crystal Palace are o forma ”horror” si nu cred ca poate face mare lucru astazi. Ma astept la un succes al oaspetilor chiar daca in week-end joaca o semifinala importanta cu Chelsea.

cota2.ro

SPAL - Inter Milano

Gazdele sunt ca si retrogradate in B, iar Inter poate spera in acest sezon la maxim a doua pozitie ceea ce nu e deloc rau. Juventus e ca si campioana, iar vicecampioana se va decide intre Inter, Atalanta si Lazio. Azi consider ca Inter are un meci facil si nu vad altceva in acest meci decat o victorie clara a trupei lui Conte.

Getafe - Atletico Madrid

Chiar daca mai e foarte putin pana se incheie LaLiga, se dau batalii intense pentru locurile de cupe europene. Getafe si Atletico propun unul dintre aceste meciuri, iar eu consider ca formatia lui Simeone se focuseaza mult mai atent pe astfel de meciuri. Ambele echipe mizeaza pe defensiva si nu e exclus sa vedem un egal la final. Totusi, inclin putin balanta catre oaspeti.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Crystal Palace vs Manchester United
Pronostic:
Manchester United -1 AH
Cota
1.48
SPAL vs Inter Milano
Pronostic:
Inter Milano -1 AH
Cota
1.41
Getafe vs Atletico Madrid
Pronostic:
Atletico Madrid 0 AH
Cota
1.60
Cota finala: 3.34
Profit: 11.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro