Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.13

BETANO

1.Leeds-Barnsley

Un meci foarte important pentru gazde.In Championship ,incepand cu ora 19.00 prima clasata Leeds intalneste ultima clasata Barnsley.

cota2.ro

Leeds e aproape de o revenire in In Premier League dar pentru asta trebuie sa castige cele 3 meciuri ramase pana la sfarsitul campionatului.

In seara asta intalneste o echipa pe care a tot invins-o in ultimele meciuri directe maracand de fiecare data cel putin doua goluri.

Pont: Voi juca foarte simplu acest meci,voi merge doar solist pentru ca vreau sa fac un bilet cat mai safe.De incercat si la goluri pentru o cota mai mare.

2.Spal-Inter

In Italia avem iar un meci usor din punctul meu de vedere.In clasament Inter ocupa pozitia 4 iar Spal ultima pozitie.

Daca Spal s-a resemnat in privinta retrogradarii ,Inter are de treaba in continuare incercand sa ocupe un loc cat mai sus inclasament.

Din punct de vedere al formei nu cred ca e cazul sa mai vorbim.Spal in ultimele 5 meciuri nu a reusit decat o remiza cu Milan(o surpriza de fapt) in rest numai infrangeri iar Inter 3 victorii,o remiza si o infrangere.

Ultimele 6 meciuri disputate de Inter in Seria A s-au terminat cu Over 2.5 iar un alt lucru de retinut e faptul ca Spal nu a marcat in ultimele 3 meciuri.

Pont: Inter este obligata sa castige mai ales ca joaca cu o echipa mult mai slaba si de aceea aleg din nou solist.

3.Getafe-Atl.Madrid

In Spania de la ora 22.00 avem un meci important pentru ambele echipe.Getafe are nevoie de cele 3 puncte pentru a fi sigura de un loc de Europa iar Atletico pentru a-si pastra pozitia a 3 a in clasament.

Daca ne uitam peste statistici ,peste meciurile directe observam ca cifrele sunt de partea oaspetilor.In ultimele 5 meciuri disputate ,gazdele au o singura victorie pe cand oaspetii 3 si 2 remize iar ultimele 5 meciuri directe au fost castigate de oaspeti.

De retinut ca meciurile directe produc foarte putine goluri si ca oaspetii au cele mai multe remize in LaLiga alaturi de Valladolid si Celta Vigo.

Pont: Prin urmare pronosticul meu va fi unul foarte simplu.Voi merge doar o dubla pe oaspeti.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leeds vs Barnsley
Pronostic:
1
Cota
1.28
Spal vs Inter
Pronostic:
2
Cota
1.25
Getafe vs Atl.Madrid
Pronostic:
x2
Cota
1.33
Cota finala: 2.13
Profit: 5.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro