Ponturi Pariuri Fotbal Academica Clinceni vs FC Voluntari

Superbet

Click AICI pentru înregistrare la SuperBet online și bonus 500 de lei din partea casei la pariuri!

Academica Clinceni și FC Voluntari se întâlnesc astăzi, de la 18:00, în runda cu numărul 10 din play-out-ul Ligii 1.

cota2.ro


Play-out-ul din Liga 1 e din ce în ce mai intrigant, după ce Dinamo a rămas în aer din cauza cazurilor de coronavirus. Clinceni și Voluntari, reprezentantele Ilfovului în campionat, încearcă să profite de această situație.


Clinceni e prima deasupra locului de baraj, cu 26 de puncte, 4 peste Poli Iași. Formația lui Ilie Poenaru e în pierdere de viteză. A cedat în ultimele două meciuri, cu Dinamo și Viitorul, însă în ambele a avut probleme mari de efectiv. Ilfovenii și-au recuperat pentru astăzi toți absenții.


FC Voluntari e a doua în play-out, cu 28 de puncte, iar jocul pare să nu le dea emoții în lupta pentru evitarea retrogradării. Și formația lui Teja vine după un eșec, primul de la reluarea competiției, 1-2 la Hermannstadt.


Voluntari a câștigat două dintre cele trei meciuri jucate în acest sezon, ultimul, cel din play-out, a fost tranșat categoric, scor 3-0. Alte statistici interesante despre meci:


• FC Voluntari are cea mai bună defensivă din play-out, cu 4 goluri încasate în 9 meciuri

• Voluntari are un golaveraj de 4-3 în deplasare în play-out

• Clinceni are două victorii și două eșecuri pe teren propriu în play-out, cu un golaveraj de 5-6

• 7 remize a avut Clinceni pe teren propriu în sezonul regulat

• 6 dintre cele 9 meciuri ale Clinceniului din play-out au fost X la pauză. Voluntariul a terminat de 4 ori la egalitate după primele 45 de minute


Ilie Poenaru și-a pus la punct jucătorii după ultimele eșecuri, iar aceștia trebuie să îi dea replica astăzi, pe teren. Cred că gazdele nu vor ceda ușor în fața rivalei din județ, așa că pariul meu pentru acest meci este egal la pauză sau la final, la o cotă de 1.71 pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Academica Clinceni vs FC Voluntari
Pronostic:
PSF X
Cota
1.71
Cota finala: 1.71
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro