Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs Watford

BETFAIR EXCHANGE

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


cota2.ro

West Ham și Watford se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, într-un meci cu implicații importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare din Premier League.


Cu trei meciuri rămase de disputat din actualul sezon, West Ham și Watford sunt primele deasupra liniei. Ambele au 34 de puncte și un avans de 3 puncte față de Bournemouth și Aston Villa, plus meciul restant din această seară.


West Ham a suferit mult în acest sezon din cauza accidentărilor. David Moyes și-a recuperat acum o parte dintre absenți, singurii incerți fiind Snodgrass și Felipe Anderson, doi dintre cei mai inventivi jucători ai echipei.


Și oaspeții au ceva probleme. Deulofeu, omul-orchestră în prima parte a sezonului, Janmaat și Succes sunt accidentați și vor rata cu siguranță duelul de astăzi, iar căpitanul Troy Deeney e incert.


Meciul din turul campionatului a fost câștigat de West Ham, scor 3-1. Înfruntarea a fost una mai mult decât agreabilă cu 39 de ocazii de gol. Alte detalii interesante:


  • 2,9 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile în care a fost implicată West Ham. E a treia medie din Premier League, după cea a lui City și Chelsea
  • 8 meciuri consecutive cu gol primit are West Ham pe teren propriu
  • 2 meciuri fără gol primit are Watford în deplasare sezonul acesta.
  • Watford a primit gol în toate meciurile jucate de la reluarea competiției după pauza provocată de coronavirus
  • 11 eșecuri în 17 deplasări are Watford. A strâns doar 10 puncte pe teren străin
  • 339 de șuturi a expediat West Ham spre spațiul porților adverse, a 13-a în Premier League la acest capitol. Watford e pe 14, cu 335 de șuturi


Michail Antonio, vârful lui West Ham, a marcat în 3 din ultimele 4 meciuri ale „ciocănarilor”, înscriind 7 din ultimele 10 goluri ale echipei! Astăzi este cotat pe bursa de pariuri sportive la valoarea 3.50 să o bage-n ațe, iar mie mi se pare un pariu bun de încercat cu o miză de măcar 3/10.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
West Ham vs Watford
Pronostic:
Michail Antonio marchează
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: 7.50
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro