Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

BETANO

1.Huddersfield-West Brom

Meci important pentru oaspeti incepand de la 19.30.Cu doar 2 etape inainte de final,oaspetii sunt pe locul 2 la doar 1 punct distanta de locul 3 de Brentford.La fel de important este si pentru gazde pentru ca sunt la doar 3 puncte peste linia rosie.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei oaspetii sunt clar peste avand 3 victorii in ultimele 5 meciuri disputate pe cand gazdele doar o singura victorie.

Acum,in ultimele 5 meciuri directe rezultatele sunt impartite(2 victorii pentru gazde,2 pentru oaspeti si o remiza) si cam aceleasi rezultate si in meciurile directe jucate de West in deplasare.

Din aceasta cauza nu voi merge direct solist pe oaspeti,chiar daca sunt favoriti si meciul este foarte important si voi alege o varianta la goluri.

2.Ponferradina-Almeria

In Liga 2 in Spania incepand cu ora 22.00 avem o intalnire intre ocupanta locului 3 Almeria si ocupanta locului 16 Ponferradina.

Avem exact aceeasi situatie de mai sus,Almeria lupta pentru locul 2 ,un loc de promovare iar Ponferradina pentru a nu retrograda.Almeria se afla la doar 1 punct de locul 2 dar si la 3 puncte de un loc 5 iar gazdele la 2 puncte de linia rosie.Prin urmare o sa avem un meci de care pe care.

Din punct de vedere al formei gazdele nu stau deloc bine,au numai putin de 5 infrangeri consecutive iar oaspetii vin dupa o victorie cu Vallecano.

In ultimul meci direct ,gazdele s-au impus cu 3-2 asa ca in seara asta oasapetii ar trebui sa-si ia revansa.Dar pentru ca meciul este unul foarte important voi merge doar o dubla pe oaspeti.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Huddersfield vs West Brom
Pronostic:
West Brom gol pana in min 80
Cota
1.27
Ponferradina vs Almeria
Pronostic:
x2
Cota
1.47
Cota finala: 1.87
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro