Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.76

BETANO

Stoke City - Brentford

Oaspetii pot profita de pasii gresiti pe care i-a facut West Brom si sa treaca pe poitia secunda, poitie care ii asigura promovarea directa cu o etapa inainte de final. Stoke pare sa fi iesit din hora retrogradarii si nu prea pare sa mai aiba emotii. Miza e foarte mare si ma astept sa trateze serios aceasta partida si sa o castige, mai ales ca si forma de moment o recomanda.

cota2.ro

Mjondalen - Bodø Glimt

Bodø Glimt e un fel de Atalanta in varianta norvegiana. In primele 8 etape a reusit numai victorii si a marcat numai putin de 32 de goluri. Mjondalen e o echipa de pluton care nu stiu daca isi propune vreo calificare intr-o cupa europeana. Ma astept ca oaspetii sa atace din primul minut si sa reuseasca sa marcheze azi cel putin doua goluri. Forma si calitatea o recomanda si sper sa avem un deznodamant favorabil.

Hellas Verona - Atalanta

Verona nu trece prin cea mai buna forma, e drept, au avut si dueluri cu echipe destul de bune ale campionatului. Atalanta cred ca si-a propus sa treaca de borna de 100 de goluri in acest sezon si are 93 de goluri marcate cu 5 etape inainte de final. Atalanta lupta si pentru pozitia secunda si ma astept la un ”galop de sanatate” in acest duel. Cred ca trupa lui Gasperini poate marca azi cel putin doua goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stoke City vs Brentford
Pronostic:
2
Cota
1.57
Mjondalen vs Bodø Glimt
Pronostic:
Bodø Glimt marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.35
Hellas Verona vs Atalanta
Pronostic:
Atalanta marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.76
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro