Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs CFR Cluj

BETANO

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc în runda cu numărul 8 din play-off, astăzi, de la ora 21:00.

cota2.ro


FCSB are un sezon sub așteptări, iar miza viitoarele săptămâni e obținerea unui loc de Europa League. Acesta poate fi obținut prin două metode: câștigarea Cupei României, acolo unde FCSB o va înfrunta în finală pe Sepsi, sau clasarea în primele 3 echipe la finalul play-off-ului. Formația lui Becali luptă pentru obiectivul amintit la urmă cu FC Botoșani. FCSB are 28 de puncte în acest moment, unul mai puțin decât formația din Moldova.


CFR Cluj e pe locul secund în Liga 1, cu 40 de puncte, unul mai puțin decât liderul CS Universitatea Craiova. În ultima rundă, cele două se înfruntă în meci direct, așa că trupa lui Petrescu nu are voie să se încurce pentru a rămâne în cursa pentru titlu.


FCSB are un antrenor nou, Toni Petrea, iar acesta va alinia cel mai bun prim 11 disponibil, în ciuda zvonurilor privind menajarea unor fotbaliști pentru finala Cupei. Absenții din lotul gazdelor sunt Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă și Lucian Filip. Dan Petrescu nu îi are la dispoziție pe Cătălin Golofca, accidentat, și pe Kevin Boli, suspendat după faultul fără rost făcut etapa trecută.


În acest sezon, cele două s-au înfruntat de 3 ori. CFR Cluj a câștigat două dueluri, iar al treilea s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Alte detalii interesante:


  • CFR Cluj nu a primit niciun gol de la FCSB în acest sezon
  • 1 joc din ultimele 12 dueluri directe a câștigat FCSB
  • 1 victorie și două remize are FCSB pe teren propriu în play-off. Același palmares îl are și CFR Cluj în deplasare
  • CFR Cluj nu a primit gol în 5 dintre ultimele 6 deplasări din Liga 1
  • 1-0 pentru CFR a fost meciul tur din play-off, jucat acum o lună. FCSB a fost însă echipa care și-a creat mai multe ocazii de gol, 11 la 6
  • Istvan Kovacs, arbitrul de astăzi, a fost la centru și la meciul retur din sezonul regulat. A arătat 7 cartonașe galbene și un cartonaș roșu
  • 2 meciuri a mai arbitrat Kovacs în acest play-off. Are o medie de 6 cartonașe galbene per meci
  • 5 cartonașe galbene a încasat CFR în ultimul meci direct


Tensiunea din lotul oaspeților și presiunea pusă de Dan Petrescu va duce la un joc cu multă agresivitate. Mizez pe un pariu combinat: Sub 3,5 goluri marcate în meci și peste 2,5 cartonașe încasate de CFR Cluj, la o cotă de 1,95 pe Betano.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro