Ponturi Pariuri Fotbal FC Botosani vs Universitatea Craiova

BETFAIR EXCHANGE

FC Botosani - Universitatea Craiova

”Municipalul” din Botosani pare sa fie ”teren minat” pentru olteni! In toate cele opt meciuri directe jucate pe acest stadion, FC Botosani s-a impus in sapte dintre ele, iar un meci s-a terminat la egalitate. Moldovenii cu siguranta isi doresc sa faca din nou o figura frumoasa, insa oltenii au sanse mari sa castige titlul in acest sezon si trateaza fiecare meci ca o finala. Mai mult, Bergodi pare sa fie antrenorul de care Universitatea avea mare nevoie. Cu victorii pe linie de la preluarea achipei, italianul vrea sa faca performante importante la Craiova.

cota2.ro

Arbitrul partidei e Radu Petrescu! Da, acel arbitru care a facut praf meciul din Iasi si AFC Hermannstadt. Nu e exclus sa avem multe faulturi, multe cartonase si mai ales penalty-uri.

Pentru pariu am ales Betfair Exchange si am gasit un pariu tare bun la linia de asiatice. Mai exact, handicapul asiatic de -0.25 pe Craiova. Ce inseamna? Simplu! Craiova trebuie sa castige acest meci! Daca meciul se termina la egalitate, nu pierdem toata suma ci doar 50%. Pierdem tot in cazul unui succes al celor de la Botosani.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Botosani vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova -0.25
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro