Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Leicester

BETFAIR EXCHANGE

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


cota2.ro

Tottenham și Leicester se întâlnesc în runda cu numărul 37 din Premier League, astăzi, de la ora 18:00.


Tottenham este în afara obiectivului în acest moment, un loc de cupele europene. Londonezii ocupă locul 7, cu 55 de puncte, la un punct sub Wolves, dar vin cu un moral bun. Au câștigat ultimele două meciuri, unul dintre ele chiar în fața marii rivale, Arsenal, scor 2-1. Jose Mourinho are o listă destul de stufoasă de indisponibili. Dier e suspendat, Foyth și Ndombele sunt accidentați, iar Dele Alli și Aurier sunt incerți.


Leicester riscă să rateze Liga Campionilor, într-un sezon în care a stat multă vreme pe podium în Premier League. Perioada de după coronavirus nu a fost gestionată corect, iar „vulpile” sunt acum pe locul 4, la egalitate cu Manchester United, formația de sub ea. Cele două au meci direct în ultima etapă. Dacă părea că Mourinho are probleme de lot, priviți ce bătăi de cap are Brendan Rogers. Amartey, Chilwell, Fuchs, Maddison, Pereira și Albringhton sunt accidentați, în timp ce Soyuncu, turcul din centrul defensivei, este suspendat.


Meciul din turul campionatului a fost câștigat de Leicester, scor 2-1. Alte detalii interesante despre meci:


  • 7 meciuri fără victorie în deplasare, în toate competițiile, are Leicester
  • În ultimele 2 meciuri directe jucate pe terenul lui Tottenham s-au marcat 13 goluri
  • 4 goluri are Vardy, atacantul lui Leicester, în ultimele 4 meciuri. E golgeterul Premier League, cu 23 de reușite
  • 1 singur meci fără gol marcat pe teren propriu are Tottenham în acest sezon
  • 502 șuturi spre porțile adverse a expediat Leicester în acest sezon, locul 5 în Premier Legue. Tottenham stă mai rău, pe locul 11, cu doar 430 de șuturi
  • 2,9 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Tottenham din acest sezon. Aceeași medie e și în partidele în care a fost implicată Leicester
  • ambele echipe au marcat în 6 din ultimele 7 directe

Pariul meu pentru acest meci se îndreaptă către piața de marcator în meci de pe Betfair Exchange, unde găsim o cotație de 2.50 pentru ca Harry Kane să înscrie oricând în meci. Trebuie să specific faptul că atacantul englez a evoluat împotriva lui Leicester în 13 partide oficiale și a marcat 14 goluri, „vulpile” devenind astfel echipa împotriva căreia a punctat de cele mai multe ori în carieră, victima preferată.



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tottenham vs Leicester
Pronostic:
Harry Kane marchează
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 10.50
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro