Ponturi Pariuri Fotbal Wolverhampton vs Crystal Palace

BETFAIR EXCHANGE

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Wolverhampton și Crystal Palace se întâlnesc astăzi, de la 22:15, în penultima etapă din Premier League.

cota2.ro


Wolverhampton ajunsese să viseze la locurile de Liga Campionilor. Le simțea, era extrem de aproape, dar forma din iulie le-a năruit visele. „Lupii” au câștigat un singur meci dintre ultimele 3 și au căzut pe locul 7, cu 56 de puncte. În acest moment, obiectivul trupei lui Nuno Espirito Santo este Europa League. Pentru asta trebuie să o depășească pe Tottenham, aflată la două puncte în față. Londonezii au un meci în plus jucat.


După ce a scăpat de grijile retogradării, Crystal Palace s-a relaxat și oferă una dintre cele mai negre serii din istoria Premier League. Formația din Londra a pierdut 6 meciuri consecutive, în 5 dintre ele nereușind să marcheze. Palace a coborât până pe locul 14, cu 42 de puncte. Veteranul Roy Hodgson încă nu a fost demis, iar pentru astăzi are câteva absențe notabile. Starul Benteke e suspendat, în timp ce Cahill, Tomkins și Van Aanholt sunt suspendați. Wolves nu are niciun indisponibil.


Meciul tur a oferit un echilibru perfect. S-a terminat 1-1, posesia a fost împărțită egal, 50%-50%, ambele au avut câte 13 ocazii de gol și câte 4 șuturi pe spațiul porții adverse. Alte statistici relevante:


  • Mexicanul Raul Jimenez a fost implicat în 47% din golurile reușite de Wolverhampton în acest sezon de Premier League cu 17 reușite și 6 assisturi (cu 3 goluri mai puțin decât totalul de goluri reușit de toată echipa lui Norwich).
  • A încris de 5 ori cu capul, de 9 ori cu piciorul drept și de 3 ori cu stângul.
  • De 3 ori a lovit bara și a irosit 9 ocazii din situații „singur cu portarul”.
  • A expediat 114 șuturi spre poarta adversă, 43 dintre ele fiind cadrate, având astfel o rată de acuratețe bună, de 38%.
  • 0.47 este media de goluri înscrise per meci de Jimenez, fiind pe locul 5 în topul golgetterilor din Premier League, la egalitate cu Mane, Rashford, Harry Kane, Martial și Sterling
  • 4 dintre cele 17 reușite au fost din penalty
  • 25 de penalty-uri a înscris Jimenez în toată cariera și a ratat unul singur într-un meci amical!


Crystal Palace are absențe notabile în defensivă, iar motivația este de partea gazdelor. Consider că valoarea de 2.20 la care este cotat Raul Jimenez să înscrie este una foarte bună în Betfair Exchange, drept pentru care o voi juca la o încredere de 8/10

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Wolverhampton vs Crystal Palace
Pronostic:
Jimenez marchează
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro