Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.78

BETANO

1.Juventus-Lazio

Gazdele nu sunt intr-o forma foarte buna,in ultimele 3 etape nu au reusit sa acumuleze decat 2 puncte iar un pas gresit in seara asta ar putea relansa lupta pentru titlu.

cota2.ro

Meciul din seara asta cu siguranta va fi foarte dificil pentru gazde mai ales ca in meciurile directe in acest sezon a fost invinsa de 2 ori cu 3-1.

Juventus are mari probleme in aparare primind pana in prezent numai putin de 35 de goluri iar Lazio in ofensiva (de la reluarea campionatului nu au reusit sa inscrie decat de 8 ori)

Pentru partida din seara asta ambele echipe au probleme de lot.La gazde vor lipsi Bernardeschi ,Khedira ,Chiellini si De Sciglio iar la oaspeti pe Patric,Marusic,Correa.

Gazdele au marcat cel putin 2 goluri in fiecare din ultimele 10 meciuri disputate acasa in Seria A.

Ultimele 6 partide jucate de Juventus in campionat au avut Over 2.5.In 5 din ultimele 7 meciuri directe am avut parte de GG Si over 2.5.

Pont: Chiar daca avem foarte multi absenti eu cred ca ca vom avea din nou un meci cu multe goluri si voi merge pe un Combo.

2.Porto-Moreirense

In Portugalia,incepand cu ora 23.15 avem o intalnire intre ocupanta primului loc Porto si ocupanta locului 8 Moreirense.Meciul nu este important pentru niciuna dintre cele doua pentru ca Porto este campioana matematic iar Moreirense nu poate prinde matematic vreun loc de Europa.

Din punct de vedere al formei ,Porto vine dupa 5 victorii consecutive iar Moreirense dupa 3 remize si 2 victorii.In meciurile directe,cel putin in ultimele 5 ,Porto s-a impus de 3 ori iar de 2 ori a remizat.

Pont: Fiind un meci fara vreo miza importanta,ma astept la un meci nu foarte spectaculos si voi merge simplu un 1 solist.Acasa ,Porto a castigat ultimele 5 meciuri directe ,multe dintre ele la scor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus vs Lazio
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.32
Porto vs Moreirense
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 1.78
Profit: 5.46
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro