Ponturi Pariuri Fotbal ACS Sepsi OSK vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

ACS Sepsi OSK - FCSB

Finala Cupei Romaniei se joaca in aceasta seara pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Atat Sepsi, cat si FCSB au ajuns in finala dupa meciuri destul de simple. Covasnenii au trecut de Politehnica Iasi cu scorul general de 8-1, in timp ce FCSB a trecut de rivala eterna, Dinamo Bucuresti, cu scorul gerenal de 4-0.

cota2.ro

Ambele echipe se afla intr-o forma destul de buna. Leo Grozavu a reusit sa-si impuna stilul ofensiv propus si la FC Botosani, iar Sepsi marcheaza meci de meci. FCSB si-a schimbat antrenorul, iar acest lucru ar trebui sa le de-a un ”boost” destul de mare in aceasta finala, acestia fiind favoriti ca castigarea trofeului.

Sepsi si FCSB s-au intalnit de opt ori pana acum. FCSB a castigat sase dueluri, iar Sepsi doar unul singur, un meci terminandu-se la egalitate. In meciurile in care FCSB s-a impus, acestia au marcat si cel putin doua goluri. Atu-ul bucurestenilor e acela ca nu au jucat cu CFR si sunt mult mai odihniti decat cei de la Sepsi care au jucat acum trei zile cu Hermannstadt.

Pentru pariu am mers la Betfair Exchange. Ros-albastrii vor da totul pentru a castiga trofeul si a juca in Europa League in sezonul viitor. Valoarea, rezultatele din meciurile directe si odihna favoritei cred ca pot cantari mult. Ma astept ca meciul sa se incheie in 90 de minute. Pentru FCSB, prelungirile nu sunt o optiune. Asadar, consider ca acestia pot castiga meciul la finalul celor doua reprize a 45 de minute. Mi-am luat insa o marja in cazul in care meciul se termina egal. Cred ca handicapul asiatic de -0.25 pe FCSB e o optiune foarte buna si merita jucata cu un numar maxim de unitati.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
ACS Sepsi OSK vs FCSB
Pronostic:
FCSB -0.25 AH
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro