Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.94

BETANO

PREMIER LEAGUE Anglia

20.00-Manchester Utd-West Ham

cota2.ro

Un meci foarte important pentru gazde dupa infrangerea cu 3-1 in fata lui Chelsea.Mai sunt doar 2 etape pana la finalul campionatului si au mare nevoie de victorii pentru a se califica in Liga Campionilor.

West Ham este si ea in pericol,fiind la doar 3 puncte de retrogradare ,de linia rosie.Prin urmare ne asteapta un meci foarte interesant.

Din punct de vedere al formei,al valoarei,statisticilor din ultimele meciuri,gazdele sunt mult peste si nu ar trebui sa faca vreun pas gresit in seara asta.In ultimele 3 meciuri directe pe teren propriu ,Manchester a inscris cel putin de 2 ori.

Pont: Voi juca simplu 1 solist.

22.15-Liverpool-Chelsea

Un meci spectaculos si interesant cum am avut parte de fiecare data.Liverpool campioana matematic intalneste pe teren propriu ocupanta locului 3.Chelsea vine dupa o victorie importanta in fata lui Manchester United asa ca de moral nu cred ca e cazul sa mai vorbim.

Chiar daca este un meci foarte greu si joaca si in deplasare, Chelsea trebuie sa faca tot posibilul sa castige partida altfel poate cobora pe locul 4 in cazul unei victorii a lui Manchester.

Goluri multe in meciurile directe asa ca trebuie sa ne asteptam si in seara asta la asa ceva.Prin urmare pronosticul meu va fi pe o varianta la goluri.

PREMIER LEAGUE Rusia

19.00-TSKA Moscova-Tambov

Ultima etapa in Rusia o gaseste pe TSKA pe locul 4 cu 47 de puncte la doar 2 puncte de locul 5 Rostov si la 2 puncte de locul 3 de Krasnodar.Oaspetii si ei deaspra liniei rosii ,al ultimului loc retrogradabil.Prin urmare sanse mari ca TSKA sa ocupe un loc de calificare in Liga Campionilor.

Cele doua echipe din seara asta s-au mai intalnit o singura data in tur,meciul terminandu-se 0-2 in favoarea TSKA'ului.

Ok,sa nu o lungesc foarte mult pentru ca meciul este unul simplu din punctul meu de vedere va propun sa-l jucati 1 solist.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester Utd vs West Ham
Pronostic:
1
Cota
1.27
Liverpool vs Chelsea
Pronostic:
Chelsea P0.5g/meci
Cota
1.22
TSKA Moscova vs Tambov
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 1.94
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro