Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi Sf. Gheorghe vs FCSB

BETANO

Finala Cupei României le pune față în față pe FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe, iar disputa se anunță foarte încinsă. Bucureștenii își pot salva sezonul prin câștigarea trofeului, în timp ce echipa din Covasna joacă pentru prima oară în istorie cu un trofeu pe masă.


cota2.ro

Dezamăgitori în campionat, FCSB-iștii au nevoie de o victorie azi, deoarece în caz contrar riscă să rateze inclusiv Europa League în sezonul viitor. Meciul va reprezenta debutul lui Toni Petrea pe banca tehnică, deci am putea vedea un plus din punct de vedere al angajamentului din partea bucureștenilor. Sepsi e prima oară într-o finală, așa că dorința lor va fi la cote maxime în această seară.


Totuși, alt aspect este interesant pentru noi. Arbitrul partidei este Sebastian Colțescu, cel care scoate cartonașele din buzunare foarte des și destul de ușor. De altfel, ultimul meci în care Colțescu a arbitrat pe Sepsi s-a soldat cu șase galbene și un roșu direct. Fiind, așa cum spuneam, un meci cu miză, cartonașele ar trebui să apară de multe ori azi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sepsi Sf. Gheorghe vs FCSB
Pronostic:
Peste 6.5 cartonase
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro