Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.17

BETANO

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

Dragilor, eu vreau să-mi încerc norocul cu un bilet de cota 6+ pentru astăzi, format din 5 meciuri, pe care, personal le văd cu șanse bune de reușită, acum să sperăm că totul va decurge conform calculelor.

cota2.ro

West Brom a pierdut etapa trecută la Huddersfield și a avut un mare noroc pentru că Brentford nu a fost în stare să profite și a pierdut la Stoke. În acest caz, oamenii lui Slaven Bilic joacă azi cu calificarea în Premier League pe masă, iar ecuația e foarte simplă: dacă vor câștiga împotriva lui QPR, promovează automat!

Manchester United zbârnâie în Premier League, deși a pierdut calificarea în finala FA Cup duminică. Azi primește vizita lui West Ham, iar victoria este obligatorie pentru a intra în TOP 4 și pentru a juca din sezonul următor în Liga Campionilor.

După ce a pierdut meciul direct cu Genoa în mod dramatic, Lecce e pe loc retrogradabil și are de recuperat 4 puncte în 4 etape, iar vizita Bresciei pică la momentul potrivit. În teorie și oaspeții ar mai avea șanse de salvare, dar au de recuperat 9 puncte în 4 etape, aproape imposibil. Având în vedere că Brescia a pierdut 7 din ultimele 8 deplasări și cu absențe notabile pentru meciul de azi, cred că e de jucat solistul pe gazde.

Cardiff are nevoie de un singur punct azi cu Hull pentru a-și asigura prezența în play-off, dar cum „tigrii” au retrogradat deja în League One și au încasat minim 2 goluri în ultimele 7 deplasări...mă aștept la o victorie lejeră a galezilor.

Golurile sunt la ordinea zilei în meciurile disputate de St Gallen. S-au marcat minim 3 în 9 din ultimele 10 meciuri ale „sfinților”, iar media de goluri pe meci de 3.6 este cea mai ridicată din campionat. Joc over 2.5 și la meciul de azi cu Basel.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
West Brom vs QPR
Pronostic:
1
Cota
1.28
Manchester United vs West Ham
Pronostic:
1
Cota
1.28
Lecce vs Brescia
Pronostic:
1
Cota
1.78
Cardiff vs Hull City
Pronostic:
1
Cota
1.44
St Gallen vs Basel
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 6.17
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro