Ponturi Pariuri Fotbal Udinese vs Juventus

BETANO

Udinese - Juventus

Meciul de diseară dintre Udinese si Juventus e unul fără o miză prea mare. Juventus e ca si campioana si e doar o chestiune de timp până va fi desemnată, iar Udinese sta bine mersi, fără griji și fără emoțiile retrogradarii. Juventus e cotată ca favorita de bookmakeri si e un lucru firesc zic eu, mai ales ca au în componența lotului jucători fantastici.

cota2.ro

Poate va întrebați ce joc la această partidă. Ei bine, Cristiano Ronaldo este la egalitate cu Ciro Immobile in clasamentul golgeterilor, ambii avand cate 30 de reusite. In etapa trecuta, Juventus si Lazio s-au intalnit si ambii au marcat. Am vazut insa dorinta portughezului de a vrea sa devina cel mai bun marcator din acest sezon cand vorbea cu portarul inainte ca Immobile sa execute acel penalty! Fantastic!

La cate lucruri frumoase arata lusitanul, nu cred ca in acest meci nu o sa marcheze. Mai sunt doar 4 etape si consider ca favoritul la câștigarea acestui titlu e Cristiano. La cum joacă Lazio în ultima vreme, cam greu să-l văd pe Immobile marcând mai mult decât Ronaldo. Cota pe un gol marcat de portughez nu e extraordinara insa zic ca merita jucată! La Betano am ales sa investesc 10/10 Unități pentru acest pariu!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Udinese vs Juventus
Pronostic:
Cristiano Ronaldo marcheaza
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro