Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.19

BETANO

1.Xamax-Young Boys

Incepand cu ora 21.30 avem un meci simplu de jucat in Elvetia.Avem o intalnire intre ocupanta primei pozitii Young Boys si ocupanta ultimei pozitii Xamax.

cota2.ro

Oaspetii mai au doar 4 etape pana la sfarsitul campionatului si nu au voie sa faca pasi gresiti mai ales ca sunt doar la 2 puncte peste locul 2 peste St.Gallen.

Sa vedem putin forma prin care trec:

  • Xamax: W D L D L
  • Young Boys: W W L W W

Dupa cum se observa oaspetii sunt intr-o forma foarte buna si pe langa asta trebuie mentionat ca inscriu si foarte multe goluri.In ultimele 5 meciuri disputate au inscris 18 goluri.

Pont: Voi juca foarte simplu doar 2 solist dar pentru o cota mai mare va recomand si un Over la goluri.

2.Udinese-Juventus

Un meci foarte important pentru oaspeti in seara asta.Juventus poate castiga astazi al 9-lea titlu consecutiv in Italia.Chiar daca pana la final Atalanta ar egala-o diferenta o va face meciurile directe unde oaspetii au acumulat 4 puncte.

Udinese se afla la 4 puncte de retrogradare iar in ultimele 3 partide nu a reusit sa castige decat 1 punct.Prin urmare se va prezenta la meci cu un moral foarte scazut.

Nici meciurile directe nu tin cu echipa gazda,ultimele 6 fiind castigate de Juventus.

De asemenea acest meci este foarte important si pentru Ronaldo.L-ar putea egala pe Felice Borel cel mai bun marcator din istoria clubului care a inscris intr-un singur sezon 31 de goluri.

Prin urmare pentru acest meci am doua pronosticuri.Merg pe victoria celor de la Juventus(trebuie sa castige in seara asta) si gol marcat Ronaldo(cu siguranta doreste sa bata un nou record).

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Xamax vs Young Boys
Pronostic:
2
Cota
1.37
Udinese vs Juventus
Pronostic:
2
Cota
1.60
Cota finala: 2.19
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro