Ponturi Pariuri Fotbal Concordia Chiajna vs FC U Craiova

BETANO

Echipele din eșaloanele inferioare încep și ele partidele de verificare în perspectiva noului sezon. Este și cazul Concordiei Chiajna, care astăzi primește vizita Craiovei.


cota2.ro

Concordia Chiajna are buget de promovare în acest sezon, dar are nevoie de câțiva jucători pentru a termina pe podium. Au plecat de la echipă Greab, Nivaldo, Ivanovici sau Bari, iar din acest punct de vedere Bratu trebuie să caute soluții. Trei dintre ele le-a găsit, Biceanu, Cherecheș și Kanda, toți jucători cu experiență, dar a și prelungit contractul cu Andrei Marc, un fundaș central foarte bun pentru nivelul ligii a doua.


FC U Craiova a disputat aseară un amical cu Reșița, pe care l-a câștigat 5-2. A fost un meci la discreția băieților lui Trică, iar tehnicianul a putut vedea la lucru noile achiziții. Totuși, scorul nu reflectă neapărat realitatea, deoarece reșițenii au schimbat mult în această vară și suferă la capitolul omogenitate. În plus, pentru Craiova ar putea fi un impediment faptul că a jucat aseară la Reșița, iar astă seară joacă la Chiajna.


În orice condiții, Concordia nu trebuie subestimată așa cum o fac casele de pariuri. Florin Bratu are jucători de calitate, iar dacă ne gândim că va fi al doilea meci în două zile pentru olteni, un pariu pe 1X trebuie încercat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Concordia Chiajna vs FC U Craiova
Pronostic:
1X
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 6.90
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro