Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

AC Milan și Atalanta se întâlnesc astăzi, de la 22:45, în runda cu numărul 36 din Serie A.


cota2.ro

AC Milan și Atalanta sunt singurele echipe neînvinse în Italia de la reluarea competiției. Milanezii s-au transformat total. Stefano Pioli a dus formația până pe locul 6, de Europa League, și a fost recompensat de conducere cu prelungirea contractului. Printre eroii acestei perioade se numără și Zlatan Ibrahimovic. Suedezul a marcat 4 goluri, a oferit două pase decisive în ultimele 6 meciuri și este apt pentru astăzi. Pioli are însă alte bătăi de cap. Theo Hernandez și Bennacer sunt suspendați, în timp ce Casillejo, Duarte, Kjaer și Musacchio sunt accidentați.


Atalanta e echipa momentului în Italia și a devenit cea mai atractivă echipă din Europa. Fotbalul încântător practicat de trupa lui Gasperini e și eficient. Cu 3 meciuri rămase de disputat din actualul sezon, bergamascii ocupă locul secund, cu 74 de puncte, și pot obține o clasare istorică. Oaspeții de astăzi nu se pot baza pe golgeterul Ilicic, accidentat.


Meciul tur a fost o lecție usturătoare aplicată de Atalanta, scor 5-0. Alte detalii interesante despre meci:


• Milan a marcat cel puțin două goluri în toate meciurile de Serie A jucate de la reluarea competiției

• 4 goluri/meci se marchează, în medie, în duelurile celor de la Atalanta. În meciurile lui Milan, media e de 2,6 goluri

• 94 de goluri a marcat Atalanta, cea mai bună ofensivă in ultima jumătate de secol în Serie A

• 13 goluri s-au marcat în ultimele 3 meciuri directe dintre Milan și Atalanta

• 7,8 șuturi pe spațiul porții adverse expediază în medie Atalanta. 5,5 șuturi trimite și Milan

• Atalanta nu a mai pierdut pe terenul lui AC Milan din 2014

• 1 singur meci fără gol marcat în deplasare are Atalanta în actualul sezon de Serie A


Vă propun un pariu pe linia de OVER 3.25 goluri asiatic la cotă 1.96 în Betfair Exchange și voi explica pentru cei care nu cunosc cum funcționează acest pariu: în cazul în care se înscriu FIX 3 goluri în meci, jumătate de miză ni se rambursează, iar jumătate este pierdută. Pentru a câștiga pariul, e nevoie sî se înscrie minim 4 goluri în meci. Dacă se înscriu 0-2 goluri, este pierdut.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
AC Milan vs Atalanta
Pronostic:
Peste 3.25 goluri asiatic
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro