Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 12.80

BETANO

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

Dragilor, eu în acest weekend o să plasez un bilet format din meciuri de sâmbătă și duminică, pe care voi miza 3/10, deoarece factorul de risc este, evident, unul mai mare, atunci când vine vorba de mai multe evenimente pe același bilet.

cota2.ro

Despre meciurile de sâmbătă ale lui Napoli și Guangzhou Evergrande am discutat în episodul 7 al emisiunii Bursa Pariurilor și am analizat meciurile alături de Carmen Mandiș (ProSport) și unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, Adi Dobre (Eurosport).

Urmăriți analiza și pronosticurile de tip scor corect

Kawasaki Frontale este cea mai în formă echipă din prima ligă a Japoniei și lider după 6 etape, timp în care a marcat 17 goluri, o medie foarte bună. Doar în egalul din prima etapă nu a marcat, în rest, a câștigat tot punctând de cel puțin 2 ori în fiecare meci.

Verona primește vizita lui Lazio, iar motivația este de partea trupei lui Inzaghi, care încă păstrează șanse la locul secund, în timp ce Verona se gândește la vacanță. Totuți, greșelile din defensiva lazialilor nu-mi inspiră încredere și îmi voi îndrepta atenția către capitolul golurilor, deoarece 8 din cele 10 partide ale Veronei de la restart, la fel ca 7 din cele 9 ale lui Lazio, au livrat GG-ul.

Ultima selecție vine tot din China, acolo unde Shanghai SIPG, trupa lui Hulk, Oscar și Arnautovic, va întâlni Tianjin Teda, o echipă care a pierdut la capitolul străini. Vă reamintesc că meciurile se joacă pe teren neutru, iar Shanghai SIPG este echipa care acum 2 ani a reușit să pună capăt seriei de 7 titluri consecutive câștigate de Guangzhou Evergrande.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Napoli vs Sassuolo
Pronostic:
GG3+
Cota
1.80
Guangzhou Evergrande vs Shanghai Shenhua
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.07
Kawasaki Frontale vs Shonan Bellmare
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.57
Hellas Verona vs Lazio Roma
Pronostic:
GG
Cota
1.53
Tianjin Teda vs Shanghai SIPG
Pronostic:
2
Cota
1.43
Cota finala: 12.80
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro