Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.65

Superbet

1.Genoa-Inter

Cu 3 etape inainte de finalul sezonului din Seria A,Genoa se afla pe pozitia 17 cu 36 de puncte iar Inter pe pozitia 3 cu 73 de puncte.Meciul este foarte important pentru ambele echipe.Genoa cu 3 puncte s-ar distanta de linia rosie la 7 puncte si ar cam scapa de grija retrogradarii iar Inter ar putea sa profite de remiza de aseara dintre Atalanta si Milan si sa urce pe pozitia a 2-a in clasament.

cota2.ro

Acum,favorita este Inter sa castige dar tinand cont de forma prin care trec nu as vrea sa risc vreun solist.Genoa vine dupa doua victorii consecutive iar Inter dupa 2 remize.

Cu un moral ridicat si avand si avantajul propriului teren ,Genoa poate produce surpriza in seara asta.Asa ca pontul meu pentru acest meci va merge pe goluri.

2.Khimki-Zenit

In Rusia ,in seara asta incepand cu ora 17.00 avem finala cupei unde intalnim doua echipe intr-o forma foarte buna.

Zenit : W W W D W

Khimki: W W W W D

In semifinale Zenit a trecut de Sp.Moscova cu scorul de 2-1 iar Khimki de Ural cu 3-1.

In meciuri directe s-a mai gasit pana acum de 7 ori unde Zenit a castigat 6 din ele.E adevarat ca ultima intalnire directa a fost in 2011 asa ca statisticile din meciurile directe nu ne ajuta foarte mult.

Pont: Voi juca foarte simplu acest meci .voi merge un solist pe Zenit pentru ca este echipa mai valoroasa ,mai puternica si cu siguranta vrea sa reuseasca eventul.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Genoa vs Inter
Pronostic:
I2+sauII2+
Cota
1.32
Khimki vs Zenit
Pronostic:
2
Cota
1.25
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro