Ponturi Pariuri Fotbal Swansea vs Brentford

BETFAIR SPORTSBOOK

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!

Swansea și Brentford se întâlnesc astăzi, de la 20:30, în turul semifinalei play-off-ului pentru promovarea în Premier League.

cota2.ro

 

Swansea a obținut o calificare nesperată în play-off. În ultima etapă avea nevoie de o victorie, Nottingham să piardă și să recupereze o diferență de 6 goluri față de rivala directă. Totul s-a decis cu goluri în prelungiri pe ambele stadioane, iar galezii vin cu moral excelent.

 

Moralul nu pare însă de ajuns contra unui Brentford rănit, care a dat cu piciorul unei șanse istorice în ultima etapă din Championship. Victoria cu Barnsley le-ar fi adus promovarea în cel mai tare campionat al planetei, dar Brentford a pierdut, scor 1-2. Oaspeții de astăzi reveniseră perfect după pauză, cu 7 victorii la rând, dar au cedat sub presiune în ultimele două meciuri.

 

Meciurile directe din actuala ediție de Championship au fost câștigate categoric de Brentford, cu 3-0 și 3-1. Alte detalii statistice:

 

  • 11 puncte a fost diferența dintre cele două în sezonul regulat, în favoarea lui Brentford (81 – 70)
  • 80 de goluri a marcat Brentford în sezonul regulat, cea mai bună ofensivă din Championship. Swansea a înscris de 62 de ori
  • +42 a fost golaverajul lui Brentford la finalul sezonului. Doar +9 a avut Swansea
  • în ultimele 6 meciuri, Swansea a fost condusă doar 16 minute
  • Brentford nu are nicio victorie în ultimele 10 meciuri de play-off
  • 8 goluri marcat Brentford în meciurile jucate în deplasare cu cele două promovate și cu cele 3 echipe calificate în play-off

Brentford și-a bătut joc de două șanse imense de a promova direct în Premier League și nu a putut profita de pașii greșiți făcuți de West Brom în ultimele 2 etape. Moralul ar trebui să fie jos de tot, nu se știe când se vor mai întâlni cu o astfel de șansă. De cealaltă parte, Swanse a prins ultimul loc de paly-off in extremis. Ambele echipe au jucători foarte buni în compartimentul ofensiv, cred că sunt șanse bune să vedem goluri în ambele porți astăzi, dar mă voi folosi de opțiunea de Pariu Combinat disponibilă în Betfair Sportsbook și voi juca la o cotă mai mare de 3 pe 1X & Ambele Marchează.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Swansea vs Brentford
Pronostic:
1X & Ambele Marchează
Cota
3.06
Cota finala: 3.06
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro