Ponturi Pariuri Fotbal Cardiff vs Fulham

BETFAIR EXCHANGE

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cardiff și Fulham se întâlnesc astăzi, de la 21:45, în turul semifinalei play-off-ului din Championship. E un duel al trupelor care încearcă revenirea rapidă pe prima scenă. Anul trecut, cele două se înfruntau în Premier League.

cota2.ro


Cardiff vrea să urmeze exemplul lui Swansea, celalată formație din Țara Galilor calificată în play-off-ul din Championship, care ieri s-a impus cu 1-0 în turul cu Brentford. Cardiff a ajuns în această fază a competiției datorită unui final în forță. A câștigat ultimele 3 meciuri jucate în sezonul regulat, iar după reluarea competiției are 6 victorii din 9 partide, prestație care a făcut să încheie pe locul 5, cu 73 de puncte. Antrenorul Neil Harris are la dispoziție pentru astăzi cel mai bun lot.


Fulham, formația cu cel mai valoros lot din Championship, nu concepe ratarea promovării. A terminat sezonul regulat pe locul 4, cu 81 de puncte, la doar două puncte de West Brom, ocupanta poziției secunde. Și Scott Parker, tehnicianul de 39 de ani al londonezilor, se poate baza pe toți jucătorii.


Meciurile directe în acest sezon au fost de partea lui Fulham, care a câștigat pe teren propriu, scor 2-0, în urmă cu 3 săptămâni. Turul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte detalii statistice interesante:



• Cardiff nu a pierdut pe teren propriu, în actualul sezon, cu niciuna dintre formațiile promovate sau calificate în play-off

• 3 goluri a marcat Fulham în deplasările cu echipele din top 6

• 2,4 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile în care a fost implicată Fulham. 2,7 e media în meciurile lui Cardiff

• câte două goluri s-au marcat în duelurile directe din acest sezon

• 3 șuturi a trimis Cardiff pe spațiul porții lui Fulham în cele două meciuri din acest campionat

• 60% a fost posesia lui Fulham în ambele meciuri directe

• 19 meciuri ale lui Cardiff din sezonul regulat au fost X la pauză. În cazul lui Fulham, 18 partide au avut acest deznodământ

• 7 meciuri fără gol primit are Cardiff pe teren propriu în actualul sezon. Tot 7 are și Fulham în deplasare

• doar în 3 meciuri din deplasare a primit Fulham mai mult de un gol

• 6 meciuri dintre cele 11 jucate de Fulham în deplasare în anul calendaristic 2020 s-au terminat la egalitate, 0-0 sau 1-1


Cardiff este echipa cu cele mai puține înfrângeri din Championship din Noiembrie încoace, de la venirea pe bancă a lui Neil Harris. Este un meci sub semnul echilibrului, dar având în vedere că Fulham a câștigat 21% din deplasările acestui sezon, iar Cardiff a pierdut doar 13% din meciurile de pe propriul teren, voi miza pe victoria gazdelor în regim Draw No Bet, adică în caz de egalitate, primim cota 1.00.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Cardiff vs Fulham
Pronostic:
Cardiff DNB
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro