Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 23.29

BETANO

CFR Cluj - FC Botosani

Clujenii revin dupa pauza fortata provocata de coronavirus si trebuie sa castige meciul cu FC Botosani pentru a avea sanse la castigarea trofeului. E destul de limpede ca actuala campioana o sa munceasca mult in acest meci, avand in vedere la la moldoveni nu au fost probleme. Ciprian Deac e unul dintre principalele atu-uri ale ardelenilor si nu e exclus sa-l vedem reusind un gol in aceasta partida.

cota2.ro

Inter Milano - Napoli

”Derby” in toata regula, diseara, in Serie A. Inter si Napoli promit un spectacol de zile mari, asa cum au facut-o in mai toate meciurile directe. Inter lupta pentru pozitia a doua, in timp ce Napoli vrea sa-si salveze sezonul cu o calificare in Europa League. Ce mi-a placut mult la echipa lui Conte, e faptul ca au reusit sa-l aduca pe Eriksen, iar acesta e de foarte mult timp creierul echipei si executantul fazelor fixe. Ma astept ca danezul sa incerce si poarta de cateva ori in acest meci.

Parma - Atalanta

Meci fara miza pentru gazde, meci cu miza dubla pentru oaspeti. Cam asa s-ar citi aceasta confruntare. Parma joaca fara nicio presiune aceasta partida, in timp ce Atalanta lupta pentru pozitia secunda cu Inter si Lazio si isi doreste sa atinga borna de 100 de goluri in acest sezon. In acest moment, cei de la Atalanta au inscrise numai putin de 96 de goluri si mai au de jucat in ultimele doua etape cu Parma si Inter. Papu Gomez e unul dintre jucatorii importanti pentru Atalanta si a reusit in acest sezon numai putin de 16 assist-uri fiind lider la acest capitol in Serie A. Ma astept ca si azi sa-i ”serveasca pe Zapata si Muriel.

Petrolul Ploiesti - FC Arges

Lupta pentru promovare e al naibii de stransa. Daca UTA e ca si promovata, lupta pentru locul doi si pentru locul de baraj e foarte stransa. Azi, Petrolul are nevoie de succes ca de aer, iar o victorie a acestora si un egal intre Turris si Mioveni ar anima aceasta lupta care s-ar decide in ultima etapa. Arbitrul partidei e nimeni altul decat Sebastian Coltescu, arbitrul finalei de Cupa Romaniei. E drept, in finala a lasat-o moale de tot insa in liga a doua se rup astia si cred ca se vor arata cartonase. Petrolul - Arges e un ”derby” si ma astept ca Sebastian Coltescu sa acorde cel putin un 11 metri astazi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs FC Botosani
Pronostic:
Ciprian Deac marcheaza
Cota
2.27
Inter Milano vs Napoli
Pronostic:
Christian Eriksen minim un sut pe poarta
Cota
2.00
Parma vs Atalanta
Pronostic:
Papu Gomez minim o pasa decisiva
Cota
1.80
Petrolul Ploiesti vs FC Arges
Pronostic:
Penalty in meci
Cota
2.85
Cota finala: 23.29
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro