Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.84

BETANO

Prieteni, biletul zilei de miercuri conține evenimente foarte importante din fotbal. Mizăm pe partidele Astra-Craiova și Brentford-Swansea, iar cota finală este 2.84.


cota2.ro

Toată lumea știe, Craiova e la mâna ei pentru a lua titlul în Liga 1. Meciul de la Astra pare complicat, deoarece giurgiuvenii au demonstrat cu FCSB și CFR Cluj că nu se predau, dar oltenii vor fi motivați 200% în această seară. Bergodi a adus o schimbare în bine la echipă, iar rezultatele sunt pe măsură.


Brentford a ratat promovarea din cauza ei, iar acum tremură în play-off după 0-1 în tur cu Swansea. Meciul însă n-a fost rău, au dominat meciul cât timp s-a jucat 11 la 11, iar eliminarea lui Henry a dat peste cap planul de joc al „albinelor”. Totuși, cartonașul roșu primit de Henry a fost anulat de comisii, deoarece s-a considerat că intervenția sa n-a fost una neregulamentară, iar fundașul de bandă va fi diseară pe teren. Antrenorul lui Brentford, Tom Frank, a garantat că vom vedea astăzi o echipă super motivată și dornică de a merge în finală.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Astra Giurgiu vs CSU Craiova
Pronostic:
2
Cota
1.00
Brentford vs Swansea
Pronostic:
1
Cota
1.64
Cota finala: 1.64
Profit: 4.48
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro