Ponturi Pariuri Fotbal Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova

BETANO

Astra Giurgiu - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova e mai aproape de titlu ca niciodata si depinde de ea in aceasta lupta. Astra e echipa care a incurcat-o pe CFR Cluj si i-a furat puncte importante in duelul direct. Universitatea Craiova are doar un punct avans fata de ardeleni, iar lupta la titlu pare sa aiba loc luni, pe Oblemeco, atunci cand Universitatea si CFR se vor intalni in ultima etapa.

cota2.ro

Craiova trebuie sa castige astazi meciul cu Astra pentru a beneficia de mari avantaje in meciul cu clujenii. CFR-ul are meci greu cu FCSB si se pot pierde puncte. Daca CFR-ul pierde urmatorul meci si Universitea castiga cu Astra, alb-albastrii sunt campioni.

Problemele la Astra sunt destul de mari, iar multi jucatori sunt nemultumiti si de faptul ca nu pot face performanta pe care si-o doresc, dar si de faptul ca nu sunt platiti. Totusi, Bogdan Andone a reusit sa faca minuni cu aceasta echipa, iar azi, cu un Budescu si un Alibec in forma maxima, Craiova o sa aiba mari probleme.

Pariul pentru acest meci este pe oaspeti. Consider ca oltenii au, poate, cel mai bun mijloc din Liga 1, au jucatori valorosi si un atacant veritabil. Deasemenea, stau destul de bine si in compartimentele defensive. Propun pentru azi handicapul asiatic de -0.75 pe olteni la o cota de 1.90, la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova -0.75
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro